ΑρχικήDaily NewsΣτόχος τρεις μεταγραφές μέχρι το deadline!

Στόχος τρεις μεταγραφές μέχρι το deadline!

Κλείνει και ο Κότσαρης…

Bet on Alfa

Η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στον πρώτο προκριματικό του Europa League, πρέπει να παραδοθεί στα γραφεία της UEFA μέχρι και τις 20 Ιουνίου. Δυστυχώς για την ομάδα μας η ημέρα αυτή στην Κύπρο είναι Δημόσια Αργία. Έτσι ότι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι πληροφορίες λένε ότι στις επόμενες λίγες ημέρες (ίσως μέχρι και την Δευτέρα) αναμένεται να ολοκληρωθούν σίγουρα ακόμα δύο μεταγραφές (κεντρικός αμυντικός και επιθετικός), ενώ και μια τρίτη περίπτωση είναι σε πολύ καλό σημείο.

Ο Νταμπίζας βρίσκεται σε εγρήγορση, αλλά και σε άμεση επαφή με τα γραφεία της ομάδας στην Κυπράνωρος, ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η μεταγραφή του Ρούνιε στην Γιαγκελόνια, δεν έβγαλε τον Νταμπίζα εκτός προγράμματος. Αντίθετα, ήταν κάτι που και ο ίδιος οΤεχνικός Διευθυντής  επεδίωξε.

Επίσης είναι θέμα ωρών και η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον νεαρό τερματοφύλακα Κώστα Κότσαρη (πέραν από τους δύο που προαναφέραμε). Ο Κότσαρης πιθανότατα να μεταβεί με τον βοηθό προπονητή  Γιώργο Σίμο στην Αυστρία μέσα στο Σαββατοκυρίακο.

Autoremarketing

Bet on Alfa