ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔηλώσεις Κάρβερ:"Δεν ήρθα εδώ για διακοπές, ήρθα για να...

Δηλώσεις Κάρβερ:”Δεν ήρθα εδώ για διακοπές, ήρθα για να έχω επιτυχίες.”

Πιο κάτω παραθέτουμε το πρώτο μήνυμα που στέλλει ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Τζον Κάρβερ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου.

Bet on Alfa

“Πήρα αυτήν την ευκαιρία που μου δόθηκε για να έρθω σε έναν μεγάλο σύλλογο, με σπουδαία παράδοση, με αξίες και με ιδανικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, κάτι που ταυτίζεται με το δικό μου προφίλ ως προπονητής.

Προτεραιότητα είναι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να επαναφέρουμε τον Σύλλογο εκεί όπου του αξίζει. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι για το οποίο ο κόσμος, οι ποδοσφαιριστές και γενικά όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα είναι περήφανοι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η σωστή επιλογή για εμένα και την προπονητική μου καριέρα.

Σημαντικό ρόλο στο να είμαι εδώ, έπαιξε η πολύ καλή επαγγελματική σχέση που έχω με τον Νίκο Νταμπίζα, αλλά και η αλληλοκατανόηση που υπάρχει μεταξύ μας.

Είμαι λίγες μέρες στην ομάδα, αλλά από την πρώτη στιγμή άρχισα να το απολαμβάνω. Είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μου. Μέρα με τη μέρα τους μαθαίνω καλύτερα.

Δεν ήρθα εδώ για διακοπές. Ήρθα για να έχω επιτυχίες. Αυτό είναι κάτι που το θέλουν όλοι στον Σύλλογο.

Το project που έχει ξεκινήσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με εκφράζει.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τον κόσμο της ομάδας. Εκτιμώ τη μεγάλη συμπαράσταση που διαχρονικά της προσφέρει, διότι αυτή η συμπαράσταση είναι ικανή να οδηγήσει σε επιτυχίες. Άλλωστε, χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου, δεν μπορεί να υπάρξει ποδόσφαιρο”.

Autoremarketing

Bet on Alfa