ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτον δρόμο για την Αυστρία o Γιο Γιο

Στον δρόμο για την Αυστρία o Γιο Γιο

Ο Γιώργος Οικονομίδης δεν ταξίδεψε με την αποστολή στην Αυστρία ξημερώματα Πέμπτης. Ο λόγος είχε να κάνει με τον γάμο της αδελφής του που τελέστηκε χθες. Σήμερα, ο διεθνής μέσος άρχισε το ταξίδι προς την Αυστρία και συγκεκριμένα το Σέφαου, εκεί που θα συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή.

Bet on Alfa

Παρόλο που «έπαιξε» το σενάριο αποχώρησής του από την Ομόνοια, μετά από δική του επιθυμία, τελικά μετά από ώριμη σκέψη ο «Γιόγιο» συνεχίζει στην ομάδα μας. Αναμένει και αυτός να κληθεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει τέλος Μαΐου 2017.

Ο Οικονομίδης αποτελεί μια καλή μονάδα για την Ομόνοια, ο Νταμπίζας έδειξε να τον πιστεύει και ενδέχεται με την επιστροφή της αποστολής στην Κύπρο να κληθεί να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα μας.
Έκανε δυο καλές σεζόν αφού η Ομόνοια του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα, κέρδισε θέση στην Εθνική. Η Ομόνοια αποτέλεσε βήμα για τον «Γιόγιο», αυτός άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και τα οφέλη ήταν και για τις δυο πλευρές.

Στην Αυστρία αναμένεται να βρεθεί εντός της ημέρας και ο Κωνσταντίνος Κότσαρης. Ο 19χρονος τερματοφύλακας θα συναντήσει ένα γνώριμό του, τον Αγριόγιαννη, από τον Παναθηναϊκό. Μαζί με τους Παναγή, Γιωργαλλίδη και Χριστοδούλου θα αποτελέσουν την τετράδα τερματοφυλάκων για την Ομόνοια στη νέα σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa