ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτραβοπάτησε η Πορτογαλία, νίκη για την Ουγγαρία (Βίντεο)

Στραβοπάτησε η Πορτογαλία, νίκη για την Ουγγαρία (Βίντεο)

Αρχή στον τελευταίο όμιλο είχαμε με το παιχνίδι Αυστρία – Ουγγαρία. Φαβορί στα χαρτιά ήταν οι Αυστριακοί οι οποίοι παρά την υπεροχή τους είχαν απέναντι τους μια εξαιρετική ομάδα σε θέμα τακτικής, με πολλά τρεξίματα η οποία κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να πάρει το τρίποντο.

Bet on Alfa

Στο 2ο παιχνίδι του ομίλου Πορτογαλία και Ουγγαρία εξήλθαν ισόπαλες 1-1. Αρχικά η Πορτογαλία άνοιξε το σκορ με τον Νάνι για να ρθει ο Μπγιάρνασον στο 50′ να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να διαγράψει το τελικό 1-1.
Οι Πορτογάλοι παρότι έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο με τον σούπερ στάρ τους, Κριστιάνο Ρονάλτο να πραγματοποιεί μια μέτρια εμφάνιση.
Πορτογαλία (4-4-2): Πατρίσιο, Βιερίνια, Καρβάλιο, Πέπε, Γκερέιρο, Ντανίλο, Ζοάο Μάριο (76′ Κουαρέσμα), Γκόμες (84′ Έντερ), Μουτίνιο (71′ Ρενάτο), Νάνι, Ρονάλντο

Ισλανδία (4-4-2): Χάλντορσον, Σάιβαρσον, Ρ.Σίγκουρντσον, Ούρνασον, Σκούλασον, Γκούρνασον, Γκ.Σίγκουρντσον, Γκούντμουντσον (90′ Ελ.Μπγιάρνασον), Μπ.Μπγιάρνασον, Σίγκθορσον (81′ Φινμπόγκασον), Μπόντβαρσον

Στιγμιότυπα:

Autoremarketing

Bet on Alfa