ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑντρέας Παναγιώτου: Από εμένα εξαρτάται το αν θα πάρω...

Αντρέας Παναγιώτου: Από εμένα εξαρτάται το αν θα πάρω τις ευκαιρίες μου (Βίντεο)

Έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα δήλωσε ο 21χρονος ακραίος αμυντικός της ομάδας μας, Αντρέας Παναγιώτου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείο μας, συμπληρώνοντας με νόημα πως από τον ίδιο εξαρτάται το κατά πόσο θα πάρει τις ευκαιρίες από τον προπονητή του.

Bet on Alfa

Επεσήμανε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία και πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, κάτι που θα συντελέσει στο να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Διαπίστωσε πως υπάρχει οργάνωση από πλευράς τεχνικού επιτελείου και υπογράμμισε πως έχει δημιουργηθεί οικογενειακό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Όσο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που συμμετέχουν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο Αντρέας Παναγιώτου σημείωσε ότι έχουν αρκετά να δώσουν. Ανέφερε ότι ο ίδιος ψάχνει την ευκαιρία του για να καθιερωθεί στην ομάδα, ενώ για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε πως είναι ο καλύτερος στην Κύπρο και του ζήτησε να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας, ούτως ώστε να έρθουν στο μέλλον επιτυχίες.

Πιο κάτω παραθέτουμε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αντρέα Παναγιώτου, συνοδευόμενες από πλάνα της προετοιμασίας.

Autoremarketing

Bet on Alfa