ΑρχικήDaily NewsΗ καθυστέρηση να φέρει κάτι καλό...

Η καθυστέρηση να φέρει κάτι καλό…


Σε δυο βδομάδες η Ομόνοια θα κληθεί να δώσει το πρώτο της επίσημο ματς και οι ελλείψεις στο ρόστερ είναι πολλές. Πάλι καλά που οι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα μπήκαν σε φουλ ρυθμό και θα τρέξουν να προλάβουν το πρώτο ευρωπαϊκό.

Bet on Alfa

Το μήνυμα που φθάνει από το Σέφαου της Αυστρίας, εκεί που προετοιμάζεται η Ομόνοια την τελευταία μια βδομάδα είναι πως, «ο Νταμπίζας δεν αγχώνεται και θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για τις επιλογές του κι ας αργήσουν κάποιες μέρες οι μετεγγραφές».

Δεν λέμε, αυτός ξέρει καλύτερα από τον καθένα, όμως ήδη άργησε πολύ. Να παρακαλά η κλήρωση της Δευτέρας (20 Ιουνίου) να ευνοήσει την Ομόνοια και να αποφύγει ομάδες επικίνδυνες να της κάνουν τη ζημιά.

Αυτή η καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίηση μετεγγραφών, ευχόμαστε να φέρει κάτι καλό. Η πληροφόρηση που υπάρχει τις τελευταίες ώρες είναι πως, η Ομόνοια είναι μια ανάσα από την υλοποίηση δυο μετεγγραφών, επιθετικού και κεντρικού αμυντικού.

Ίσως και εντός της ημέρας, αν και αναμενόταν χθες, να προκύψει οριστική συμφωνία και ανακοίνωση ακόμη και με δυο ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε, ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει εδώ και τώρα. Και αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να περάσουν από εξετάσεις και να εγγραφούν στο ρόστερ της Ομόνοιας για να μπορούν να δηλωθούν τη Δευτέρα στην ΟΥΕΦΑ για τα ματς του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναμονή, λοιπόν, ανακοινώσεων. Τις προηγούμενες μέρες το ρεπορτάζ της Ομόνοιας απασχόλησαν δυο ποδοσφαιριστές. Ο Νταβίν Ν’Νγκογκ για την επίθεση και ο Σωκράτης Φυτανίδης για την άμυνα. Δυο αξιόλογες περιπτώσεις, κι αν είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που θα εντάξει στο ρόστερ ο Νταμπίζας, θα είναι ότι καλύτερο. Έμπειροι και ικανοί.

Autoremarketing

Bet on Alfa