ΑρχικήDaily NewsΤο Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ για το θέμα συνάντησης με Τζιωνή.

Το Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ για το θέμα συνάντησης με Τζιωνή.

Ο συνδυασμός ΕΟ ανήρτησε στο facebook την ακόλουθη ανακοίνωση σε σχέση με δηλώσεις του Αντώνη Τζιωνή που έγιναν σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Άστρα.

Bet on Alfa

Οι δηλώσεις του Τζιωνή στον Άστρα είναι εδώ.

Η ανακοίνωση του ΕΟ ακολουθεί:

“Σαν ‘Εμπρός Ομόνοια’, από την αρχή της επικοινωνίας μας με τον κόσμο θα πρέπει να αναφέραμε τη λέξη ενότητα εκατοντάδες φορές, τόσο μέσα από τις διακηρύξεις, τόσο μέσα από ανακοινώσεις μας, τόσο κατά τη διάρκεια των επισκέψεων μας σε όλη την Κύπρο αλλά και σε προσωπικό επίπεδο ατόμων μέλη του συνδυασμού μας.
Αναφορικά με δηλώσεις του κ. Αντώνη Τζιωνή σήμερα το μεσημέρι στο ραδιόφωνο του Άστρα, σε απάντηση της ερώτησης που τέθηκε από την δημοσιογράφο μετά από μηνύματα που έστελνε ο κόσμος, ο κ. Τζιωνής απάντησε ότι ο συνδυασμός μας δεν έκανε κάποια προσπάθεια όλες αυτές τις μέρες για να επικοινωνήσει με το νυν Δ.Σ. και ότι το e-mail πρόσκληση για συνάντηση που στείλαμε σήμερα το πρωί στάλθηκε πολύ αργά. Και εμείς απαντούμε:
1) Ζητήσαμε με τον πιο επίσημο τρόπο αίθουσα του σωματείου μας για να πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας παρουσίαση και μας αρνήθηκαν από το νυν Δ.Σ.
2) Στείλαμε κάλεσμα με τον πιο επίσημο τρόπο στο Δ.Σ. να παραστεί στην παρουσίαση αυτή και δεν μας απάντησαν και ούτε ήρθε κανένας.
3) Πριν 2 βδομάδες ο επικεφαλής του συνδυασμού μας αλλά και ο Νικόλας Βαλανίδης πήραν τηλέφωνο τον κ. Δώρο Σεραφείμ και προσπάθησαν και οι 2 να μεταφέρουν την επιθυμία μας να κάτσουμε σε ένα τραπέζι όλοι μαζί ωστόσο ο πρόεδρος της Ομόνοιας δεν ήθελε να κάνει καμία συζήτηση μαζί μας, είπε πως δεν έχουμε τίποτα να πούμε, δεν μας ενώνει τίποτα, όλα είναι μια χαρά και ο κόσμος είναι ευχαριστημένος με την παρούσα κατάσταση.
Θα θέλαμε να απευθύνουμε το εξής ερώτημα στον κ. Αντώνη Τζιωνή. Η επικοινωνία μας έγινε 24 ώρες μετά από την ανακοίνωση του ονόματος του για να κατέλθει σαν πρόεδρος συνδυασμού εκλογής. Πόσο πιο γρήγορα έπρεπε να γίνει η επαφή μας; Από τη στιγμή που αποφασίστηκε να αποχωρίσουν κάποια άτομα από το νυν Δ.Σ. υπήρχε χρόνος να γίνουν επαφές με άλλα άτομα αλλά με το συνδυασμό μας όχι; Μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουμε ακόμα 24 ώρες από τώρα. Δεν είναι αρκετές να κλειστούμε σε ένα γραφείο και να τα πούμε; Πως γίνεται να έχουμε αργήσει εμείς να κάνουμε επαφή όταν το νυν Δ.Σ. αποφάσισε να επαναδιεκδικήσει με 2-3 αλλαγές ατόμων μόλις προχθές όταν εδώ και καιρό κάποιοι δήλωναν ότι θα αποχωρούσαν και κάποιοι δεν ήξεραν αν θα επαναδιεκδικήσουν;
Έχουμε κρατήσει χαμηλούς τόνους από την αρχή, έχουμε βάλει μπόλικο νερό στο κρασί μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος της εκλογικής συνέλευσης. Αλλά δεν δεχόμαστε από κανένα να υποστηρίζει πως εμείς δεν κάναμε προσπάθειες για ενότητα στην Ομόνοια και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους από το νυν Δ.Σ. να μας πουν αν όντως θέλουν ενότητα ή αν το αναφέρουν απλά για χάρη της κουβέντας.”

Autoremarketing

Bet on Alfa