ΑρχικήDaily News«Ο Νταμπίζας ξέρει...»

«Ο Νταμπίζας ξέρει…»


Πλέον, αποδεικνύεται στην πράξη πως η φράση «ο Νταμπίζας ξέρει», με την οποία απαντούν συχνά πυκνά οι παράγοντες της Ομόνοιας όταν τους ρωτάς τα γίνεται στα μετεγγραφικά, δεν είναι σχήμα λόγου.

Bet on Alfa

Ο τεχνικός διευθυντής δουλεύει μεθοδικά, αθόρυβα και με κάθε μυστικότητα «χτυπά» εκεί που θέλει. Η σύναψη συνεργασίας με τον Ντάρμπισαϊρ, επιβεβαιώνει τα πιο πάνω. Εκεί που γινόταν λόγος για τον Ν’Νγκογκ, χωρίς να αποκλείεται να τον απασχόλησε, να σου ο Άγγλος επιθετικός. Αυτό έκανε και με τον Αγκάγιεφ.

Ο «Ντάμπι» δεν βιάζεται και το τόνισε πολλές φορές στους ανθρώπους του σωματείου. Θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για τις επιλογές του. Δεν βλέπει μόνο τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς αλλά θέλει να «χτίσει» την ομάδα που θα διακριθεί σε βάθος χρόνου και θα είναι ικανοί να διεκδικήσει όλους τους στόχους της.

Με την απόκτηση αμυντικού, βάσει των όσων έχει αναφέρει ο Νταμπίζας, το κεφάλαιο μετεγγραφές θα «παγιοποιηθεί» για κάποιο διάστημα χωρίς να είναι απόλυτο αν βρεθεί κάτι αξιόλογο. Ο τεχνικός διευθυντής πιστεύει πως, από τη στιγμή που τα συμβόλαια που διατηρούν ποδοσφαιριστές με τις ομάδες τους στα πλείστα πρωταθλήματα ολοκληρώνονται 30 Ιουνίου, αρχές Ιουλίου θα κυκλοφορούν ελεύθεροι πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές. Τότε, θα προβεί στα επόμενα «χτυπήματά» του, στελεχώνοντας την ομάδα με αξιόλογους παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Υπομονή.

Autoremarketing

Bet on Alfa