ΑρχικήDaily NewsΧριστοδούλου στον Σούπερσπορτ: Να εκπλήττουμε πάντα θετικά...

Χριστοδούλου στον Σούπερσπορτ: Να εκπλήττουμε πάντα θετικά…

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Bet on Alfa

Για την ανακοίνωση της απόκτησης του Κλέιτον…

«Μακάρι να εκπλήσσουμε πάντα και θετικά. Το ότι ανακοινώνονται ονόματα που δεν βλέπουν τα φως της δημοσιότητας σημαίνει ότι γίνεται καλή δουλειά.  Τα προηγούμενα υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές που ήταν μια ανάσα από την Ομόνοια, όμως ξαφνικά ερχόταν ένα τρίτο χέρι εξ   ουρανού».

Αν είναι κοντά με αμυντικό…

«Ακόμα λίγη υπομονή».

Αν είναι στην Κύπρο ο Τάσος Αυλωνίτης…  

«Δεν θα πω τίποτα. Θα αρχίσουν άλλα σενάρια και ο καθένας θα μπορεί να λέει το κουτσό και το στραβό του».

Αν θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες μέχρι τη Δευτέρα, όταν και θα πρέπει να δηλωθεί η λίστα στην ΟΥΕΦΑ…  

«Γίνονται διάφορες προσπάθειες».

Αν έγινε υπέρβαση για την απόκτηση των Νταρμπισάϊαρ και Κλέιτον…  

«Όλα κινούνται μέσα στον προϋπολογισμό που έχει καθοριστεί από την αρχή. Αν θα πάνε λίγο πάνω λίγο κάτι δεν μπορώ να ξέρω. Είμαστε μέσα στα πλαίσια που έχουν καθοριστεί».

Για τον Ασίς…  

«Ο ποδοσφαιριστής είναι τιμωρημένος και δεν καιγόμαστε για αυτή την περίπτωση. Υπάρχουν άλλες εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν. Ευελπιστούμε ότι θα κλείσει θετικά .Πάντως είναι ευκαιρία να του δοθεί ξεκούραση και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

Για τον Σκέμπρι και τις αιχμές που άφησε στη διοίκηση…  

«Δεν θέλω να απαντήσω. Ο κόσμος καταλαβαίνει το επίπεδο και τον χαρακτήρα του καθενός μας. Το δ.σ. ήταν πολύ εντάξει μαζί του. Ζήτησε μεταγραφή του δόθηκε, πήγε και μετά ήρθε πίσω. Του δώσαμε ξανά ψηλό συμβόλαιο. Εδώ και αρκετό καιρό του δείξαμε ότι θέλαμε να μείνει, όμως  ζητούσε τρελά ποσά. Κάποια στιγμή τα βρήκαμε. Μετά είχε την απαίτηση να επιστρέψει στις 29 του μήνα για να κάνει προετοιμασία και ενώ το πρώτο ευρωπαϊκό είναι στις 30 του μήνα. Αν είναι επαγγελματισμός αυτό, εσείς το κρίνετε. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει συμβόλαιο. Δεν θα ασχοληθούμε με τον κ. Σκέμπρι. Τα οπαδιλίκια μέσω Facebook είναι το πιο εύκολο πράγμα. Ο κόσμος θα κρίνει αν συμπεριφερθήκαμε σωστά και αν η συμπεριφορά του ήταν σωστή. Ζητούσε ουρανοκατέβατα 200.000 ευρώ. Του έγινε μια πολύ καλή πρόταση με βάση τα οικονομικά μας δεδομένα. Δεν είναι δικαίωμα του κ. Σκέμπρι να πουλήσει οπαδιλίκι».

Για το σημερινό (19:00) φιλικό κόντρα στη Βάκερ…

«Είναι καθαρά για τους προπονητές και είναι τεράστιο λάθος να βγαίνουν συμπεράσματα από τα πρώτα φιλικά. Είναι καθαρά για τους προπονητές αφού η ομάδα τώρα συμπληρώνεται».

Για την προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων που λήγει σήμερα…  

«Την κατάλληλη στιγμή θα ανακοινωθεί και επίσημα ο σχεδιασμός. Θα δώσουμε δημοσιογραφική διάσκεψη και θα πούμε τα πλάνα μας για τα επόμενα χρόνια. Μη ξεχνάμε ότι βρήκαμε μια Ομόνοια μέσα στο γκρεμό».

Autoremarketing

Bet on Alfa