ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟι υποψηφιότητες για την Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση του...

Οι υποψηφιότητες για την Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Έχει ολοκληρωθεί σήμερα, 17/06/2016 και ώρα 17:00, η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για την Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας.

Bet on Alfa

Η Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στις 25/06/2016 και ώρα 09:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία.

Ο κατάλογος των υποψηφίων, με αλφαβητική σειρά, έχει ως ακολούθως:

1ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

2ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

3ΒΑΣΙΛΑΚΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

4ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

5ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΑΓΗΣ

6ΙΟΡΔΑΝΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

7ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

8ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΤΟΣ

9ΚΑΜΟΥΓΕΡΟΥ ΑΝΤΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

10ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

11ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

12ΜΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

13ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΛΗΣ

14ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΛΗΣ

15ΝΕΟΚΛΗΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ

16ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΕΡ. ΧΡΙΣΤΟΣ

17ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

18ΟΔΥΣΣΕΩΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

19ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

20ΠΙΤΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

21ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

22ΡΩΣΣΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

23ΣΑΒΒΑ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ

24ΣΑΒΒΑ ΧΡΙΣΤΟΣ

25ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

26ΤΖΙΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

27ΤΡΑΝ ΓΙΑΝΝΟΣ

28ΤΣΙΚΚΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

29ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΝΙΚΟΣ

30ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Στις αμέσως επόμενες μέρες θα ζητηθεί από όλους τους υποψηφίους να παραθέσουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα, το οποίο θα δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.

Με βάση το άρθρο 57 του Καταστατικού, δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις έχουν όλα τα τακτικά μέλη, πλην των νέων μελών που πρέπει απαραίτητα να έχουν συμπληρώσει 3 μήνες ως μέλη. Όλα τα μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και να έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι τον προηγούμενο μήνα πριν την Συνέλευση.

Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στις Συνελεύσεις.

Στις 25/06/2016, ημέρα διεξαγωγής της Τακτικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, πέραν των συνεργείων εγγραφής των μελών, θα υπάρχουν στον χώρο και συνεργεία είσπραξης συνδρομών. Ωστόσο, καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν έγκαιρα τις συνδρομές τους, για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας την ημέρα της Συνέλευσης.

Κατά την προσέλευσή τους στο χώρο, τα μέλη του Σωματείου οφείλουν να προσκομίσουν τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα, σε σχέση με την ταυτότητά τους (πολιτική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης).

Autoremarketing

Bet on Alfa