ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Κάρβερ δείχνει να προτιμά το 4-4-2

Ο Κάρβερ δείχνει να προτιμά το 4-4-2

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι  επι Αυστριακού εδάφους  ο Τζον Κάρβερ παρουσίασε ξανά μια ΟΜΟΝΟΙΑ επιθετική με σχηματισμό στο γήπεδο 4-4-2. Άλλωστε αυτό είναι και ένα από τα αγαπημένα σχήματα της Αγγλικής σχολής ποδοσφαίρου.Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού προχώρησε σε μικρές παραλλαγές ανάλογα με τα πρόσωπα που ήταν στον αγωνιστικό χώρο.

Bet on Alfa

Χρησιμοποίησε συνολικά 24 ποδοσφαιριστές και έδειξε ότι θέλει να δουλέψει με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους δώσει ευκαιρίες. Ο Τζον Κάρβερ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Γιωργαλλίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Καρλίτος δεξί μπακ και τον Παντελιάδη αριστερό μπακ. Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν ο Γιόγκενσεν και Ούρσουλις.

Στο άξονα του κέντρου έπαιαξαν οι Μαργκάσα, Φλορέσκου, Φυλακτού και Παναγιώτου, ενώ επιθετικό δίδυμο ξεκίνησαν οι Ρουσιάς και Σέριταν.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού προχώρησε στις εξής αλλαγές:

Γιωργαλλίδης (46΄ Παναγή), Καρλίτος, (73΄ Δημητρίου) Παντελιάδης (46΄ Σοφοκλέους), Όρσουλιτς (59΄ Κονομής), Γιόργκενσεν (73΄ Λούβαρης), Φλορέσκου (59΄ Οικονομίδης), Φυλακτού (46΄ Κατελάρης), Μαργκάσα (46΄ Κουλουμπρής / 73΄ Μπαντιμπάνγκα), Παναγιώτου (46΄ Ιβανόφ / 73΄ Χριστοφή), Ρουσιάς (73΄ Θεράποντος), Σέρινταν (46΄ Βασιλείου).

Με όσα βλέπουμε μέχρι στιγμής από τον Άγγλο τεχνικό είναι σίγουρο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο τη νέα χρονιά. Ο Κάρβερ δείχνει να προτιμά το επιθετικό ποδόσφαιρο και δουλεύει σε αυτό το κομμάτι!

Autoremarketing

Bet on Alfa