ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜαθαίνει αντίπαλο, δίνει δυνατό φιλικό και επιστρέφει

Μαθαίνει αντίπαλο, δίνει δυνατό φιλικό και επιστρέφει

Στις 14:00 θα γίνει στη Νιόν η κλήρωση του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και στις 15:30 η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό. Η Ομόνοια θα μάθει τον αντίπαλό της για τον 1ο προκριματικό, ενώ θα γνωρίζει και με ποιον θα αγωνιστεί στο 2ο εφόσον προκριθεί με το καλό και εκτός απροόπτου θα είναι από ζευγάρι που θα αγωνιστεί κι αυτό στον 1ο γύρο.
Ακολούθως, η ομάδα θα κληθεί να δώσει το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία. Στις 18:00 θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Μόσχας. Παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά και σε ανοιχτή ζώνη από την
Primetel. Ο Κάρβερ θα είναι σε θέση να βγάλει ακόμη καλύτερα συμπεράσματα για την δουλειά που έγινε στο Σέφαου και σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του 10 μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς. Ενδέχεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει την ομάδα που προορίζει για το ευρωπαϊκό παιχνίδι, παρόλο που μέχρι τότε μπορεί να προκύψουν και μια – δυο αλλαγές.
Μετά το φιλικό παιχνίδι η αποστολή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Κύπρο. Από αύριο θα μετρά, πλέον, αντίστροφα για τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa