ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚάρβερ: "Όχι στις δεύτερες και τρίτες θέσεις"

Κάρβερ: “Όχι στις δεύτερες και τρίτες θέσεις”

O προπονητής της ομάδας μας Tζον Κάρβερ μίλησε στην κάμερα της Primetel μετά το τέλος του φιλικού με τη Δυναμό Μόσχας και είπε αρκετά ενδιαφέροντα:

Bet on Alfa

Για τον αγώνα και την προετοιμασία γενικότερα: «Είχαμε 6-7 νεαρούς από τη δεύτερη ομάδα να παίρνουν εμπειρίες και είναι σημαντικό. Το πιο σημαντικό όμως είναι η επιστροφή παικτών όπως του Ζίγκι και του Χριστοφή που πήραν ένα 45λεπτο. Είδαμε αρκετά στα τρία παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα και ετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια της Ευρώπης ειδικά στη φυσική κατάσταση. Χάσαμε 1-0 αλλά δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα τώρα. Αυτό με απασχολεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θελήσαμε να μοιράσουμε το χρόνο».

Για την διαδικασία να μάθει την ομάδα: «Όταν ήρθα, ήξερα μόνο τον Σέρινταν από όταν έπαιζε στην Αγγλία. Είναι καλό για μένα που μπορώ να τους γνωρίσω. Ξέρω επίσης πως ο Νίκος προσπαθεί να ενισχύσει κι άλλο την ομάδα αυτή τη στιγμή. Θα έχουμε βασικό σχήμα το 4-4-2 αλλά και ένα εναλλακτικό που δεν θα αποκαλύψω τώρα. Θα ήθελα να είχαμε λίγο παραπάνω χρόνο προετοιμασίας και 1-2 αγώνες. Τις τελευταίες μέρες είχαμε και κακό καιρό αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Έχουμε αγώνα την Παρασκευή και πρέπει να ετοιμαστούμε για το ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για την προσαρμογή των παικτών σε αυτά που ζητά: «Είναι σημαντικό να προσαρμοστείς. Το βασικό στάδιο είναι ένας καλός τρόπος να μάθεις τη νοοτροπία των παικτών όχι μόνο όσα μπορούν να κάνουν στο γήπεδο. Να τους γνωρίσεις καλύτερα, αν έχουν γυναίκες, φιλενάδες. Έχω υψηλές απαιτήσεις και θέλω και οι παίκτες να έχουν τις ίδιες. Η νοοτροπία είναι πολύ σημαντική και θέλουμε να εθιστούν στη δουλειά όλοι στην ομάδα. Θέλω να τους κάνω να πιστέψουν πως ακόμη και απέναντι σε ομάδα της Premier League, μπορούμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ όλους όσους εγράζονται στην Ομόνοια και με βοηθούν σημαντικά. Όλο το τιμ είναι φανταστικό και απαιτώ όλοι να δουλεύουν σκληρά».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Αυτό πρέπει να ρωτήσετε το Νίκο. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα αφού έφυγαν πολλοί παίκτες. Θέλουμε να προσθέσουμε ποιότητα και να πάμε για τον τίτλο όχι για δεύτερες και τρίτες θέσεις».

Για τους παίκτες που αποκτήθηκαν: «Για τον Κλέιτον δε θα πω γιατί δεν τον είδα ακόμα. Θα χρησιμοποιήσω τον Ματ σαν παράδειγμα. Είδαμε τον Ματ για 45 λεπτά. Τον ξέρω από νεαρό στην Μπλάκμπερν και είναι παίκτης που έπαιξε αρκετά παιχνίδια στην Κ21 της Αγγλίας. Είναι παίκτης που θα μας δώσει γκολ και τα χρειαζόμαστε στην ομάδα».

Για την κλήρωση με την Μπάναντς: «Είδα περίπου 25 λεπτά τον αντίπαλό μας. Θα αναλύσουμε τους αγώνες τους και θα φτιάξουμε το πλάνο για τον αγώνα της Πέμπτης που έρχεται».

Autoremarketing

Bet on Alfa