ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣMπαντιμπαγκά: "Πολύ καλός προπονητής ο Κάρβερ"

Mπαντιμπαγκά: “Πολύ καλός προπονητής ο Κάρβερ”

Ο Ζίγκι Μπατιμπάγκα μίλησε στην Primetel μετά το φιλικό με τη Δυναμό Μόσχας και αναφέρθηκε στο ματς, τη δική του παρουσία και τον Τζον Κάρβερ:

Bet on Alfa

Για το φιλικό: “Ήταν δύσκολο ματς, η Ντιναμό έπαιξε πολύ καλά, είναι μια δυνατή ομάδα και εμείς είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι”.

Αν είναι ικανοποιημένος απ’ την απόδοσή του: Η απόδοση μου ήταν έτσι κι έτσι, μπορώ να παίξω καλύτερα, το ξέρω. Ήμουν δυο μήνες έξω και πρέπει σιγά σιγά να ανέβω για να είμαι έτοιμος για την Ευρώπη”.

Για τις ψηλές προσδοκίες του κόσμου απ’ τον ίδιο: “Το ξέρω. Πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά. Με βοήθησαν όλοι εδώ να είμαι υγιής και να παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορώ. Θα κάνω ότι μπορώ, θα δώσω τα πάντα γι’ αυτούς και σίγουρα θα είμαι καλύτερος από πέρσι”.

Για το νέο προπονητή και το νέο τρόπο παιχνιδιού: “Ναι, είναι καινούριος τρόπος παιχνιδιού για μας αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Προπόνηση με προπόνηση βελτιωνόμαστε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο προπονητής είναι καλός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα με αυτόν”.

Autoremarketing

Bet on Alfa