ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓια την ΕΝΟΤΗΤΑ που τόσο πολύ μας έχει λείψει

Για την ΕΝΟΤΗΤΑ που τόσο πολύ μας έχει λείψει

Σ’ ένα περίπου 24ώρο θα γνωρίζουμε τα 15 άτομα που θα απαρτίζουν το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την επόμενη 2ετία. Οι υποψήφιοι που διεκδικούν είναι 29 και ως γνωστόν οι 15 προέρχονται από τον συνδυασμό του προηγούμενου Δ.Σ με επικεφαλή τον  Αντώνη Τζιωνή, και οι υπόλοιποι 14 από την συνδυασμό «ΕΜΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ» με  επικεφαλή τον Μιχάλη Ιορδάνους.

Bet on Alfa

Η προεκλογική περίοδος κύλησε υπό τις περιστάσεις σε ένα αρκετά καλό επίπεδο χωρίς μεγάλες κόντρες και διαπληκτισμούς. Άλλωστε όλους τους υποψήφιους τους ενώνει κάτι κοινό, κάτι πολύ μεγάλο…. Η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ας ελπίσουμε ότι και η αυριανή Γ.Σ θα κυλήσει μέσα σε κόσμια επίπεδα. Να δείξουμε επιτέλους μια φορά (μετά από αρκετά χρόνια) χαρακτήρα και επίπεδο. Τα μέλη του Σωματείου μας θα εκλέξουν αύριο τους 15 που θα κουβαλήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στους ώμους τους και με τις επιλογές τους θα πρέπει να την οδηγήσουν σε ήρεμα νερά.

Όποιοι κι αν είναι αυτοί οι 15 έχουμε υποχρέωση όλοι μας να τους στηρίξουμε. Η ομάδα μας., μας έχει όλους ανάγκη και κανένας δεν περισσεύει!Ας είναι η αυριανή ημέρα η απαρχή για την ΕΝΟΤΗΤΑ που τόσο πολύ μας έχει λείψει όλα αυτά τα χρόνια!

Autoremarketing

Bet on Alfa