ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣήμερα ΠΡΕΠΕΙ να πρυτανεύσει η "ΟΜΟΝΟΙΑ"!

Σήμερα ΠΡΕΠΕΙ να πρυτανεύσει η “ΟΜΟΝΟΙΑ”!

Σήμερα στις 9:30 στον Συνεδριακό χώρο του “Φιλοξένεια” θα διεξαχθεί η εκλογική συνέλευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Bet on Alfa

Σε ένα κομβικό σημείο για την ομάδα μας, σε μια περίοδο τόσο κρίσιμη για την επιβίωση του Σωματείου μας καλούμαστε να επιλέξουμε την νέα Διοίκηση της ομάδας μας. Η κρισιμότητα της στιγμής ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ πλήρη ωριμότητα από όλους. 

Στην σημερινή Συνέλευση διεκδικούν ψήφο δύο συνδυασμοί. Είναι ο συνδυασμός του ΕΟ με επικεφαλής τον Μιχάλη Ιορδάνους που εδώ και καιρό εξήγγειλε πλάνο και υποψηφιότητα αλλά και ο συνδυασμός του νυν ΔΣ με επικεφαλής τον Αντώνη Τζιωνή. Ο κάθε συνδυασμός ζητά την στήριξη για διαφορετικούς λόγους. Από την μία το ΕΟ προβάλλει την πλήρη ανανέωση ανθρώπων και λειτουργίας και από την άλλη ο συνδυασμός του νυν ΔΣ προβάλλει το έργο που επιτελέστηκε την τελευταία διετία όπου και επέφερε σε μεγάλο βαθμό εξυγίανση κυρίως οικονομική.

Κάθε μέλος έχει το δικαίωμα δημοκρατικά να ψηφίσει όποιον θέλει, από 8 μέχρι 15 άτομα. Η κάθε ψήφος καθορίζει αποτέλεσμα άρα το κάθε μέλος ας σκεφτεί πολύ καλά το που θα την δώσει. Μοναδικός γνώμονας επιβάλλεται να είναι το καλό τη ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να επιλεγεί εκείνος ο συνδυασμός ανθρώπων που από αύριο να είναι έτοιμοι να πάρουν στους ώμους το σωματείο, να το υπηρετήσουν πιστά, να είναι υπόδειγμα και να το πάρουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Τόσο ο συνδυασμός ΕΟ όσο και ο συνδυασμός του νυν ΔΣ  εξήγγειλαν πλάνο διοίκησης. Αυτό που θεωρεί ο καθένας μας ότι είναι το ιδανικότερο ας το στηρίξει λοιπόν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σηκώνει αποτυχημένους πειραματισμούς. Χρειάζεται λύσεις και αποφάσεις με διορατικότητα. Άρα κάτω από αυτά τα δεδομένα η ψήφος απαγορεύεται να είναι φιλική, απαγορεύεται να είναι ψήφος διαμαρτυρίας. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

Υ.Γ: Σήμερα όσοι θα παραβρεθούμε στην συνέλευση ας είμαστε συγκρατημένοι να ακούσουμε και σε πλαίσια κόσμια να ψηφίσουμε μακριά από ακρότητες που τον μόνο που θα βλάψουν θα είναι το Σωματείο μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa