Κλειστός στόπερ από τα πάνω ράφι!
Η υπομονή και η επιμονή που επέδειξε ο Νίκος Νταμπίζας για τη συμφωνία με ποιοτικό κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά, φαίνεται να έχει επιφέρει καρπούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον εκλεκτό, ωστόσο το συμβόλαιο που διατηρεί με την ομάδα του δεν επιτρέπει στο σωματείο μας να τον ανακοινώσει πριν τις 30 Ιουνίου.
Το όνομά του διατηρείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Την ίδια ώρα, πάντως, καταβάλλεται προσπάθεια να εγγραφεί νωρίτερα και να δηλωθεί στον Κατάλογο Α για τα παιχνίδια με την Μπάνατς. Αν δεν γίνει κατορθωτό (εξαρτάται από την ομάδα του) τότε η εγγραφή του θα γίνει στη αρχές Ιουλίου και θα μπορεί να δηλωθεί για τα ματς του Β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάνατς.
Όπως έχουν σήμερα τα δεδομένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ για τα ματς με την ομάδα της Αρμενίας θα πάει με το υφιστάμενο ρόστερ. Την ίδια ώρα, θα γίνει και κίνηση για δεύτερο κεντρικό αμυντικό, επίσης από το πάνω ράφι.
Ο Νταμπίζας θέλει να έχει στην ομάδα του δυο ποιοτικού κεντρικούς αμυντικούς που θα αποτελέσουν το βασικό δίδυμο και οι υπόλοιποι που είναι τώρα στο ρόστερ να τους πλαισιώνουν και να αποτελούν επιπλέον επιλογές.






