ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου: «Το ποιος θα προκριθεί θα εξαρτηθεί από την...

Δημητρίου: «Το ποιος θα προκριθεί θα εξαρτηθεί από την Ομόνοια»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Super Sport FM, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το διοικητικό κομμάτι και την εκλογή του συνδέσμου του Αντώνη Τζιωνή:

«Έχει εκλεγεί ναι ένα νέο διοικητικό συμβούλιο στο σωματείο μας. Σήμερα το απόγευμα είναι η συνεδρία του συμβουλίου και αναμένεται πως θα καταρτιστεί σε σώμα και θα ξεκινήσει αμέσως δουλειά. Τις μέρες που έχουν προηγηθεί έχουν ειπωθεί πάρα πολλά. Είναι πολλοί οι στόχοι και μεγάλες οι προκλήσεις, υπάρχει θέληση και μεγάλη αποφασιστικότητα για να συνεχιστεί η ανάπτυξη του σωματείου. Νομίζω έχουν γίνει κατανοητοί οι άξονες πάνω στους οποίους θα προσπαθήσει η διοίκηση να δουλέψει. Η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη, στόχος είναι να υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ και της ΚΟΠ. Παράλληλα η διοίκηση θα εστιάσει στους διακανονισμούς, που έμειναν και είναι 10 στον αριθμό, με σκοπό να αποπληρωθούν όλοι. Από εκεί και πέρα, άλλος ένας στόχος είναι η περαιτέρω βελτίωση και εκσυγχρονισμός του σωματείου. Στην ζωή τα πάντα προχωράνε και εξελίσσονται και κατ επέκταση και στο ποδόσφαιρο και έτσι η διοίκηση θα προσπαθήσει να εκσυγχρονίσει τις δομές του σωματείου. Ο τρίτος άξονας είναι η ενίσχυση της επικοινωνίας με τα οργανωμένα σύνολα, θα γίνει μια ειδική αναφορά για όσους απάρτιζαν τον συνδυασμό εμπρός Ομόνοια. Κανένας Ομονοιάτης δεν περισσεύει στην προσπάθεια να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Ο τέταρτος άξονας αφορά το αγωνιστικό, στόχος είναι να αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα τον διαθέσιμο προϋπολογισμό και όταν αξιοποιηθεί η πρώτη φάση της ομάδας, τότε θα γίνει και μια πρώτη αξιολόγηση. Είναι ξεκάθαρο πως η ενίσχυση θα γίνει σταδιακά, δεν πρόκειται να γίνει βεβιασμένη κίνηση. Η διαδικασία ενίσχυσης θα πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί»

Για τον κεντρικό αμυντικό:
«Υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες όσο αφορά το κομμάτι ενίσχυση, μια από αυτές και του κεντρικού αμυντικού. Όπως είπα και πριν μπορεί να έχουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι σε λίγες μέρες αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο για να γίνει μεταγραφική κίνηση είτε σε αυτή την θέση που αναφέρεις είτε σε οποιαδήποτε άλλη θέση. Οπότε θα δούμε κατά πόσο θα αποκτήσουμε κάποιο ποδοσφαιριστή και θα προλάβουμε να τον εγγράψουμε για το πρώτο παιχνίδι. Και μια και μιλάμε γι’ αυτό το παιχνίδι υπό τις συνθήκες που υπάρχουν είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, διότι όσο αφορά την διαμόρφωση του έμψυχου υλικού βρισκόμαστε κάπου στα μέσα αυτής της προσπάθειας. Επιπλέον, γίνεται προσπάθεια να διαφοροποιηθεί και το αγωνιστικό προφίλ και βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια. Παίκτες όπως ο Χριστοφή και ο Μπατιμπάνγκα μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ο Ντάρμπισαϊαρ είναι στην ομάδα μας για λιγότερο από 10 μέρες. Γενικά βάσει αυτών που έχω αναφέρει είναι μια κλήρωση δύσκολη, ωστόσο το ποια ομάδα θα περάσει θα εξαρτηθεί από την Ομόνοια και το πώς θα παρουσιαστεί.

Για την αποστολή στην Αρμενία και το πρόγραμμα:
«Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο η ώρα 10 το πρωί. Έχουμε την τελευταία προπόνηση στην Κύπρο το απόγευμα, αργότερα θα ανακοινωθεί και αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ερεβάν. Την Τετάρτη θα γίνει προπόνηση στο γήπεδο που θα παίξουμε, την ώρα που θα αγωνιστεί η ομάδα, 19:00 ώρα Κύπρου δηλαδή. Πριν την προπόνηση θα γίνει δημοσιογραφική διάσκεψη και την Πέμπτη έχουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου».

Για το αν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα:
«Ένα πρόβλημα φαίνεται πως έχει ο νεαρός Δανός Γιόργκενσεν, θα αξιολογηθεί ξανά σήμερα για να δούμε αν θα του στερήσει την συμπερίληψη στην αποστολή. Δεν έχουμε άλλα προβλήματα και έτσι ελπίζουμε να παραμείνει».

Για τον κόσμο:
«Εκτιμούμε πως θα έχουμε 100 φιλάθλους κοντά μας. Οι κρατήσεις συνεχίζονται όσο αφορά το επίσημο πακέτο της ομάδας. Επίσης δεν ξέρουμε πόσοι θα ταξιδέψουν από μόνοι τους να έρθουν στο γήπεδο. Αναμένουμε 100 άτομα πάνω κάτω».

Autoremarketing

Bet on Alfa