ΑρχικήDaily NewsΤο (περσινό) παράδειγμα προς αποφυγήν

Το (περσινό) παράδειγμα προς αποφυγήνΠέρσι, για πρώτη φορά η Ομόνοια κλήθηκε να αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ μόλις από τον 1ο προκριματικό γύρο. Και πάλι πολύ νωρίς όπως και φέτος. Πέρσι ήταν στις 2 Ιουλίου, μάλιστα και πάλι εκτός έδρας. Άλλωστε, έγινε συνήθεια τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας να αρχίσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις μακριά από το ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Κλήθηκε, λοιπόν, να αντιμετωπίσει την Δυναμό Μπατούμι στη Γεωργία. Μια άγνωστη ομάδα. Όπως και φέτος έτσι και πέρσι, υπήρχε το άγνωστο, ο όχι και τόσο καλός βαθμός ετοιμότητας, οι αλλαγές στο ρόστερ. Και τελικά, η Ομόνοια το πλήρωσε αφού μετά από μια κακή παρουσία δέχθηκε την ήττα (0-1). Ευτυχώς όμως, στον επαναληπτικό επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και πήρε την πρόκριση (2-0).

Το περσινό ξεκίνημα αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν. Φέτος η Ομόνοια πρέπει να την δει αλλιώς, να μπει αποφασιστικά και να επιβεβαιώσει με το «καλημέρα» τον τίτλο  του φαβορί. Οι ελλείψεις στο ρόστερ, ο βαθμός ετοιμότητας, δεν είναι ότι καλύτερο, όμως η Ομόνοια είναι πιο μπροστά σε επίπεδο από μια ομάδα της Αρμενίας και καλείται να κάνει τα λόγια πράξη.

Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται αρνητικά και να περνά από το μυαλό του πως, η Ομόνοια δεν μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάναντς. Αυτό που θα μετρήσει αύριο είναι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε στο καμίνι του ΓΣΠ στις 7 Ιουλίου να υποτάξει την αντίπαλό της. Άλλωστε, θα είναι καταστροφικό από κάθε άποψη η Ομόνοια να αποχαιρετήσει τόσο νωρίς την Ευρώπη.

Autoremarketing

Bet on Alfa