ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚάρβερ:"Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα τα δώσουν...

Κάρβερ:”Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα”

Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαι μόλις τρεις βδομάδες στην ομάδα. Η ομάδα είναι σε μία καλή κατάσταση, έχασε κάποιους παίκτες, συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης. Ξέρουμε πως προσπαθεί ο αντίπαλος να παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχει Ισπανό προπονητή. Ευχόμαστε να πετύχουμε το στόχο μας.

Bet on Alfa

Έχουμε νέο Πρόεδρο, νέο προπονητή, έχουμε και το Νίκο Νταμπίζα που προσπαθεί να χτίσει την ομάδα. Θα δημιουργήσουμε ένα ρόστερ που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Χάσαμε κάποιους παίκτες αλλά πέρσι τερματίσαμε στην τέταρτη θέση. Δεν είναι αυτός ο στόχος μας. Θα προσπαθήσουμε να αντικαταστήσουμε όσους έφυγαν και τα γκολ που χάσαμε, είμαστε σε καλό δρόμο”.

Για την δουλειά που γίνεται από τον Νίκο Νταμπίζα: “Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά για να στελεχώσει την ομάδα ο τεχνικός διευθυντής και υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως η διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο”.

Για τις μεταγραφές: Πέραν από τις μεταγραφές, γίνεται και προσπάθεια να αναπτυχθούν οι νεαροί παίκτες. Πηγαίνουν καλά, όποιος αξίζει θα πάρει τις ευκαιρίες. Ο Κάρολ, ήταν παίκτης μου, πωλήθηκε στην Λίβερπουλ αρκετά εκατομμύρια μετά που του δώθηκε η ευκαιρία”.

Για τον κόσμο: “Γνωρίζω πως η Ομόνοια και ο κόσμος προέρχεται από την εργατική τάξη και αγαπάει την ομάδα του. Οι παίκτες μου είμαι σίγουρος θα τα δώσουν όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό”.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Κωνσταντίνος Παναγή ο οποίος ανέφερε:

“Στόχος είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο ΓΣΠ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του ματς για να έχουμε καλές πιθανότητες για πρόκριση”.

Πηγή:kerkida.net

Autoremarketing

Bet on Alfa