ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτο ΓΣΠ θα είναι ακόμη καλύτερα

Στο ΓΣΠ θα είναι ακόμη καλύτερα

Ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα από την Μπάναντς είναι η Ομόνοια. Το γνωρίζαμε από προηγουμένως, όμως επιβεβαιώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Η Μπάναντς δεν είναι ομάδα απ’ αυτές που χαρακτηρίζεις «μπυραρία». Αντιθέτως, είναι μια καλή ομάδα με ενθουσιασμό που προσπαθεί να παίξει μπάλα, αλλά της λείπει η ποιότητα και η εμπειρία.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια έκανε το πρώτο και αποφασιστικό βήμα και στον επαναληπτικό στο ΓΣΠ θα επιδιώξει να φθάσε και σε δεύτερη και πιο ευρεία νίκη. Τα πράγματα αναμένονται πολύ καλύτερα σε μια βδομάδα αφού η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη, ενώ θα έχει την στήριξη των χιλιάδων οπαδών της. Επίσης, το τεχνικό τιμ γνωρίζει πολύ καλύτερα πλέον τον αντίπαλο και είναι σε θέση να διαχειριστεί καλύτερα τον επαναληπτικό για να φθάσει σε δεύτερη επιτυχία.

Αναμένουμε την Ομόνοια ακόμη πιο επιθετική και αποφασιστική από το ξεκίνημα του αγώνα. Με τον κόσμο να δίνει το σύνθημα, είναι σε θέση να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό της, να ασκήσει πίεση στους Αρμένιους και με ένα γρήγορο γκολ θα είναι ικανή να τελειώσει τη δουλειά με άνεση. Πάντως, ο Κάρβερ θέλησε να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, λέγοντας πως ακόμη δεν ολοκληρώθηκε η πρόκριση και ότι η Μπάναντς είναι καλή ομάδα. Και καλά έκανε.

Η αποστολή της Ομόνοιας επέστρεψε τα ξημερώματα στην Κύπρο. Ο Κάρβερ για σήμερα παραχώρησε ρεπό και η προετοιμασία για τον επαναληπτικό αρχίζει αύριο. Ο Άγγλος τεχνικός θα αναμένει τα νέα από τις εξετάσεις που θα περάσει ο Χριστοφή με την ευχή να μην είναι κάτι το σοβαρό. Επίσης, δεν υπολογίζει και πάλι τον Ιμπραϊμ Τουρέ, που δεν δηλώθηκε για τα ματς του 1ου προκριματικού γύρου.

Autoremarketing

Bet on Alfa