ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο θετικό σημάδι του Κάρβερ

Το θετικό σημάδι του Κάρβερ

Η Ομόνοια πήρε θετικό αποτέλεσμα στο Ερεβάν, αφού έφθασε στη νίκη με μηδέν παθητικό, κάτι που ήταν το ζητούμενο πριν τον αγώνα με την Μπάναντς. Το γεγονός αυτό και μόνο δεν μπορεί από το να αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα μας, που έδειξε να είναι ανώτερη σε όλους τους τομείς και στον επαναληπτικό, με καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και τον κόσμο, φαντάζει ικανή να φθάσει σε δεύτερη και πιο άνετη επιτυχία.

Bet on Alfa

Εντούτοις, ο Τζον Κάρβερ έχει αντίθετη άποψη και έδειξε την αυστηρότητά του και τα πόσο απαιτητικός είναι, αμέσως μετά το ματς στο Ερεβάν. «Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, όχι από την εικόνα της ομάδας», είπε με έμφαση ο Άγγλος τεχνικός. «Μας περιμένει αρκετή δουλειά. Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά, η Μπάναντς έχει καλή ομάδα, ένα καλό προπονητή και βρισκόμαστε και οι δύο σε στάδιο προετοιμασίας. Από όσα έχω δει, δεν έχει ολοκληρωθεί η πρόκριση», πρόσθεσε.

Αυτός είναι ο Τζον Κάρβερ, απαιτητικός και θέλει την ομάδα του σε ψηλό επίπεδο. Δεν αρκέστηκε σε ευχολόγια προς τους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους θέλει σοβαρούς και απαιτητικούς. Η Ομόνοια μπορούσε να έφθανε και σε πιο ευρεία νίκη αν αξιοποιούσε τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε και ίσως αυτό να ήταν ένα σημείο που ενόχλησε τον προπονητή.
Αδυναμίες υπάρχουν και αυτό έχει να κάνει κυρίως, με τις ελλείψεις στο ρόστερ αλλά και λόγω του βαθμού ετοιμότητας που δεν είναι ακόμη ο καλύτερος. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό τέτοια εποχή.

Η στάση και η φιλοσοφία του Κάρβερ μας ικανοποιεί και λογικά τον κάθε Ομονοιάτη. Ο πήχης μπαίνει ψηλά, οι απαιτήσεις είναι εκεί, απομένει με σοβαρότητα και πειθαρχία να «χτίζεις» για να μπορέσεις να φθάσεις ψηλά. Θετικό σημάδι από τον Άγγλο με το καλημέρα, δείχνοντας πως θέλει να πετύχει και μαζί η ομάδα του.

Autoremarketing

Bet on Alfa