ΑρχικήDaily NewsΠρόβλημα με το συμβόλαιο

Πρόβλημα με το συμβόλαιο

Αν κάποιος θέλει πραγματικά να καταλάβει πως ενεργεί ο Νίκος Νταμπίζας στα θέματα των μεταγραφών, εμείς να υπογραμμίσουμε το πλέον σημαντικό. Ο Έλληνας Τεχνικός Διευθυντής θέλει να έχει προσωπική άποψη για τον κάθε ποδοσφαιριστή που θα φέρει στο Ηλίας Πούλλος. Και όπου αυτό δεν είναι δυνατό, θα εξασφαλίσει άποψη, ή απόψεις, από πολύ λίγα άτομα, τα οποία πραγματικά εμπιστεύεται.

Δεν ψάχνει μόνο για καλούς ποδοσφαιριστές. Ψάχνει και για χαρακτήρες οι οποίοι θα ‘κολλήσουν’ με την ομάδα και θα συνθέσουν την εικόνα στο παζλ που θέλει να φτιάξει.

Bet on Alfa

Κάπως έτσι προέκυψε και η περίπτωση Λούκα Βύντρα. Ο Νταμπίζας γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα τον Έλληνα διεθνή αμυντικό. Όπως πολύ καλά γνωρίζει και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βύντρα. Σε βαθμό που ούτε η ηλικία του (κλειστά 35), τον προβληματίζει. Μέτρησε 23 ενενηντάλεπτα πέρσι στην Χάποελ και αυτό τα λέει όλα…

Το κύριο ζήτημα στο οποίο κολλά η μεταγραφή, έγκειται στο γεγονός ότι ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος. Ο Βύντρα, ο οποίος ανήκει στην Χάποελ Τελ Αβίβ, είχε υπογράψει μέχρι το 2017 (30/6) έχει προσπαθήσει να πείσει τους Ισραηλινούς να τον αφήσουν ελεύθερο, πράγμα που ακόμα δεν έγινε κατορθωτό. Και αυτό αποτελεί ένα σοβαρό ζήτημα αφού ο Κάρβερ θέλει αμυντικό χτες και ο Νταμπίζας καίγεται…

Σε κάθε περίπτωση είτε εγκαταλειφτεί η περίπτωση Βύντρα, είτε όχι, τα δεδομένα που θέσαμε πιο πάνω είναι καθοριστικά. Και θα παίξουν τον πλέον σημαντικό ρόλο στην απόφαση για απόκτηση και των αμυντικών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Autoremarketing

Bet on Alfa