ΑρχικήDaily NewsH καθυστέρηση στην απόκτηση αμυντικού συνεχίζεται...

H καθυστέρηση στην απόκτηση αμυντικού συνεχίζεται…


Φθάσαμε στις 3 Ιουλίου και η ανακοίνωση για κεντρικό αμυντικό ακόμη να προκύψει. Η καθυστέρηση για την υλοποίηση μετεγγραφής στόπερ προκαλεί ανησυχία, όχι τόσο για τον επαναληπτικό με την Μπάναντς αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής, αλλά ενόψει του επόμενου γύρου εκεί που αναμένουμε να δούμε την Ομόνοια μετά το αποτέλεσμα και την εικόνα των δυο ομάδων στο πρώτο ματς στο Ερεβάν.

Bet on Alfa

Εντός της προσεχούς βδομάδας αναμένουμε ότι επιτέλους θα υπάρξει συμφωνία με κεντρικό αμυντικό, ώστε να προετοιμαστεί και να δηλωθεί για τα ματς του 2ου προκριματικού γύρου. Περιπτώσεις που είχε στα υπ’ όψιν του ο Νταμπίζας και αισιοδοξούσε να προχωρήσει κάποια απ’ αυτές, φαίνεται να βρήκαν εμπόδιο και έκλεισαν αρνητικά.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής χτύπησε την πόρτα του Βύντρα και παρόλο που υπάρχει δυσκολία λόγω του συμβολαίου που διατηρεί με την Χάποελ Τελ Αβίβ, θα τον περιμένει ακόμη μερικές μέρες εφόσον δεν προκύψει συμφωνία με άλλο ποδοσφαιριστή.

Ο Βύντρα υπέγραψε πέρσι διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ισραήλ, ωστόσο η προσέγγιση από τον Νταμπίζα και η πρόκληση της Ομόνοιας τον οδήγησαν σε προσπάθεια να τερματίσει τη συνεργασία του. 

Την ίδια ώρα ο τεχνικός διευθυντής έχει ανοικτή γραμμή και με άλλους ποδοσφαιριστές. Τα χρονικά περιθώρια στένεψαν πολύ και άμεσα θα πρέπει να καταλήξει τουλάχιστον στον ένα εκλεκτό για την άμυνα αφού αναμένεται να γίνει άλλη μια κίνηση.

Autoremarketing

Bet on Alfa