ΑρχικήDaily NewsΣεβασμός στον Ασίς!

Σεβασμός στον Ασίς!

Επειδή πολλά λέγονται και πολλά γράφονται για το θέμα Νούνο Ασίς, καλό θα ήταν κάποιοι να μην βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Η αλήθεια κάποτε θα λάμψει και σε αυτό το κεφάλαιο.

Bet on Alfa

Το πλέον σημαντικό είναι ότι ο Νούνο δεν μετάνοιωσε ποτέ για τις αποφάσεις του. Ούτε παίζει-ξιπαίζει. Ουσιαστικά ο Νούνο δεν βρισκόταν ποτέ στα πλάνα Νταμπίζα για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Αυτό έχει να κάνει κύρια με την αλλαγή τακτικής και το λανσάρισμα του 4-4-2 στην ομάδα και το γεγονός ότι ‘καταργείται’ η θέση του επιτελικού μέσου. Επίσης με την ηλικία του αλλά και με το γεγονός ότι κουβαλά και τιμωρία 6 αγωνιστικών στην Ευρώπη. Τέλος υπάρχουν και οι ‘κακές γλώσσες’, αυτές που τον διαβάλουν με κάθε ευκαιρία δεξιά και αριστερά.

Είναι γνωστό εδώ και ημέρες, ότι ο Νούνο Ασίς έκανε μια ύστατη προσπάθεια επανένταξης στο ρόστερ. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, οφείλουμε να σεβαστούμε τον Ασίς. Είναι δικαίωμα του Τεχνικού Διευθυντή να πάρει τις αποφάσεις που ο ίδιος θεωρεί σωστές. Άλλωστε θα κριθεί γι’ αυτές…

Από την άλλη όμως, ας σεβαστούμε ένα ποδοσφαιριστή που πρόσφερε όσο ελάχιστοι στην σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Autoremarketing

Bet on Alfa