ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝταμπίζας: "Ο Οικονομίδης ήθελε να φύγει"

Νταμπίζας: “Ο Οικονομίδης ήθελε να φύγει”

Ο κ. Νταμπίζας ξεκαθάρισε το θέμα που προέκυψε με την αποχώρηση του Γιώργου Οικονομίδη, αναφέροντας πως εξέφρασε ο ίδιος επιθυμία να αποχωρήσει.

Bet on Alfa

Για την λύση της συνεργασίας της Ομόνοιας με τον Γιώργο Οικονομίδη αναφέρθηκε ο Νίκος Νταμπίζας στην παρουσίαση του Τζον Κάρβερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Είχαμε μια κουβέντα με το Γιώργο πριν τελειώσει η χρονιά. Κάναμε μια αποτίμηση της πραγματικότητας. Ήξερα ότι έγινε πρόταση ανανέωσης από το σύλλογο την οποία αρνήθηκε. Τελειώνοντας τη χρονιά και μετά την έλευση του Κάρβερ, συζητήσαμε το μέλλον του Γιώργου.

Στην πρώτη κουβέντα είχαμε μια αμοιβαία θέση. Ξαναζήτησε μια συνάντηση στη συνέχεια πριν ξεκινήσει η προετοιμασία και μου εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει εκτός Ομόνοιας για λόγους που αυτός ήξερε καλύτερα. Μπήκαμε σε μια διαδικασία ανανέωσης που εγώ του εξήγησα πως δεν μπορούμε να μπαίνουμε συνεχώς σε αυτά. ΄

Ήταν άκυρο και το timing και του είπα πως με την έλευση του νέου προπονητή όλοι ξεκινάνε από το μηδέν και του είπα εδώ θα είμαστε να σε ανταμείψουμε. Είπε οκ αλλά δυο μέρες μετά μου εξέφρασε ξανά την επιθυμία να φύγει.

Η ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανένα, του εξηγήσαμε ότι έχει μια α αξία στο χρηματιστήριο και πρέπει να φέρει λεφτά για να φύγει. Τα έφερε, έφυγε και εδώ είμαστε για να εξηγήσουμε πως είχε η κατάσταση. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να έχουμε παίκτες στο σωματείο παίκτες που δεν θέλουν να είναι εδώ. Όποιος θέλει να φύγει όμως πρέπει να φέρνει πρόταση. Η μεταγραφή του Μπλάτι Τουρέ, έγινε με τη φυγή Οικονομίδη στo μυαλό αφού εξέφρασε την επιθυμία εδώ και μέρες”

Autoremarketing

Bet on Alfa