ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚερδισμένη ΚΑΙ η ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Οικονομίδη!

Κερδισμένη ΚΑΙ η ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Οικονομίδη!

Προ ολίγων ημερών ενημερωθήκαμε πως ο Γιώργος Οικονομίδης ήταν εκτός πλάνων από την τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έτσι ο ίδιος έψαξε προορισμό, με την Ανόρθωση να εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον. Φαίνεται πως και ο παίκτης ήταν ικανοποιημένος με την πρόταση της Ανόρθωσης και έτσι έγιναν προσπάθειες να παραχωρηθεί στην ομάδα της Αμμοχώστου με κάποιους διακανονισμούς που αφορούσαν το γεγονός ότι είχε άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ επίσημα ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε η συμφωνία με Ανόρθωση. Από χθες λοιπόν επικρατεί μία μουρμούρα για το κατά πόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε όφελος από αυτή την μετακίνηση έχοντας υπόψη πως ο Οικονομίδης διατηρούσε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Μάλιστα κάποιοι “δημοσιογράφοι” άφησαν να νοηθεί πως επειδή λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο σημαίνει πως δεν θεωρείται μεταγραφή η μετακίνηση Οικονομίδη στην Ανόρθωση.

Το ΟΜΟΝΟΙΑ24 κατόπιν επίσημης ενημέρωσης  αναφέρει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε πολύ σημαντικό οικονομικό όφελος, ύψους μερικών δεκάδων χιλιάδων, από την λύση της συνεργασίας με τον Οικονομίδη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βασιζόμενη στον ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου του παίκτη από την πρώτη στιγμή δεν ήταν διατεθειμένη να μην εκμεταλλευτεί το όποιο όφελος.

Έτσι καλούμε τον κόσμο να κλείσει τα αυτιά του στους “καλοθελητές” και ενωμένοι να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει μπροστά.

Από την άλλη ευχαριστούμε τον Γιώργο Οικονομίδη για τα όσα προσέφερε στην ομάδα μας, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και να μην ξεχάσει ποτέ ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ομάδα που τον ανέδειξε και τον εξέλιξε σε αυτό που είναι σήμερα.

Autoremarketing

Bet on Alfa