ΑρχικήDaily NewsΗ προσωπική ζωή του Άρη και ο Τιμούρ

Η προσωπική ζωή του Άρη και ο Τιμούρ

Ψάχνοντας διάφορα για τον Άρη Σοϊλέδη βρήκαμε και αυτό το ρεπορτάζ του onsports.gr. Σύμφωνα με το ελληνικό αθλητικό σάιντ ο τρόπος ζωής του Έλληνα ποδοσφαιριστή και το lifestyle που υιοθέτησε, δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος του έδειξε την πόρτα εξόδου.

Bet on Alfa

Το onsports.gr παρουσιάζει τον Σοϊλέδη ως πικραμένο για το διαζύγιο με την ΑΕΚ.

Ως κύριοι λόγοι του διαζυγίου αυτού αλλά και της αντίδρασης του ποδοσφαιριστή, παρουσιάζονται οι πιο κάτω…

*Εκτιμά ότι πάλεψε πολύ για την ΑΕΚ και ότι άξιζε να μείνει στον σύλλογο. Πέρασε μια πολύ δύσκολη πρώτη χρονιά με τις θλάσεις που τον ταλαιπώρησαν αλλά παρέμεινε πιστός στο πρόγραμμα που του δόθηκε και με αγώνα κατάφερε να επανέλθει δυνατός.

*Επίσης, δεν κατανόησε ποτέ, γιατί πέρσι έχασε τη θέση του από τον Ντίντακ. Θεωρούσε πως στις προπονήσεις ήταν το ίδιο καλός και αδίκως δεν του δόθηκαν κάποιες περισσότερες ευκαιρίες.

*Ακόμα κάνει κι άλλες… σκέψεις: Πως, δηλαδή, «πληρώνει» το lifestyle του. Την επιλογή του να παρουσιάζει την προσωπική του ζωή, με την σύντροφό του Ελένη Χατζίδου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα. Ο ίδιος δεν κατανοεί γιατί η προσωπική του ζωή μπορεί να επηρεάσει την καριέρα του, από τη στιγμή που ποτέ δεν δημιούργησε θέματα στην ομάδα.Ούτε ξενύχτια, ούτε προβλήματα συμπεριφοράς, ούτε τίποτε από τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa