ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟλοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει σήμερα  την προετοιμασία του ενόψει του επαναληπτικού με την Μπάνατς με προπόνηση στο ΓΣΠ αμέσως μετά την δημοσιογραφική διάσκεψη του Τζον Κάρβερ η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα. Όλοι στο πράσινο σταρόπεδο αναγνωρίζουν ότι ο αυριανός αγώνας δεν θα είναι εύκολος αφού οι Αρμένιοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να υψώσουν λευκή σημαία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη για ακόμα ενενήντα λεπτά για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα στην έδρα της Μπανάντς.

Bet on Alfa

Στις 19:00 δημοσιογραφική διάσκεψη θα πραγματοποιήσει ο προπονητής της Μπανάντς ενώ η ομάδα από την Αρμενία θα προπονηθεί και αυτή στο κεντρικό γήπεδο του Γ.Σ.Π όπου θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας.

Σε μια άλλη εξέλιξη με ικανοποιητικούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι. Σύμφωνα με τις ενδείξεις τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν 10 χιλιάδες περίπου φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο πράσινος λαός έχει την ευκαιρία να δει από κοντά ένα δείγμα από την ομάδα που χτίζει ο Τζον Κάρβερ με τους συνεργάτες του στηρίζοντας παράλληλα και την προσπάθεια της ομάδας μας για να πάρει την πρόκριση!

Autoremarketing

Bet on Alfa