ΑρχικήDaily NewsΟι βαθμοί για το άλμα στην Ευρώπη

Οι βαθμοί για το άλμα στην Ευρώπη


Η πρόκριση είναι αυτοσκοπός για την Ομόνοια απέναντι στην Μπάναντς στον σημερινό επαναληπτικό. Το αντίθετο θα μιλάμε για «αυτοκτονία» και κανείς δεν θέλει να το σκέφτεται. Είπαμε, πάντοτε με θετική ενέργεια.

Bet on Alfa

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά και η εικόνα των δυο ομάδων μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε σε νέα επιτυχία και γιατί όχι με άνεση και στιλ. Θα είναι ευχής έργον, αφού τέτοια ματς σου επιτρέπουν να κερδίσεις δυναμική και να δώσεις ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου.

Σε συνάρτηση με την ενδεχόμενη επιτυχία, η Ομόνοια θα μπορέσει με αυτό τον τρόπο να προσθέσει και να αυξήσει τους βαθμούς της στην ΟΥΕΦΑ και να κάνει βήματα προς τα πάνω στην κατάταξη. Είναι πολύ σημαντικό σε τέτοια ματς να παίρνεις νίκες και όχι απλώς την πρόκριση. Μόνο έτσι θα μπορέσει να «χτίσει» η ομάδα μας για το μέλλον και τα επόμενα χρόνια να βρίσκεται ανελλιπώς στους δυνατούς τουλάχιστον και στον 3ο προκριματικό γύρο και όχι να κάνουμε σενάρια αν θα είναι ή όχι.

Ακόμη, μια ευρεία νίκη η οποία να συνδυαστεί με καλή και πειστική εμφάνιση, θα επιφέρει πολλά οφέλη για το μέλλον. Ο κόσμος, που αναμένεται να φθάσει αν όχι να ξεπεράσει και τις 10.000 απόψε στο ΓΣΠ, νούμερο πολύ καλά αν αναλογιστεί κανείς την εποχή, την εμπορικότητα του αντιπάλου και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, προσδοκεί σε μακρινό ταξίδι στην Ευρώπη. Θέλει πολύ αυτή τη διάκριση και όπως είπε και ο Νταμπίζας προχθές, είναι σημαντικό για το οικονομικό. Ωστόσο, όπως τονίστηκε, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και όπου βγάλει.

Autoremarketing

Bet on Alfa