ΑρχικήDaily NewsΤο παλεύει (και) για στόπερ

Το παλεύει (και) για στόπερ


Αύριο, κάθε ομάδα που θα δηλώσει παρούσα στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, θα κληθεί να δηλώσει τον Κατάλογο με τους ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια στον συγκεκριμένο γύρο. Αναμένουμε ότι θα είναι και η Ομόνοια. Αισιοδοξούμε μετά το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα και την εικόνα των δυο ομάδων.

Bet on Alfa

Εφόσον, λοιπον, η Ομόνοια θα είναι παρούσα στην επόμενη φάση, θα δηλώσει νέο Κατάλογο στην ΟΥΕΦΑ. Σ’ αυτόν θα περιλαμβάνεται το τελευταίο απόκτημα, ο Άρης Σοϊλέδης αλλά και ο Τουρέ που δεν είχε δικαίωμα στον 1ο προκριματικό αφού εγγράφηκε στο ρόστερ της ομάδας μας την 1η Ιουλίου.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες φέρουν τον Νίκο Νταμπίζα να το παλεύει για υλοποίηση μετεγγραφής κεντρικού αμυντικού, ώστε να μπορεί να δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ. Ο τεχνικός διευθυντής καταβάλλει τεράστια προσπάθεια αν είναι δυνατόν η μετεγγραφή να ολοκληρωθεί ακόμη και πριν το σημερινό ματς.

Μάλιστα, γίνεται λόγος πως υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και μένει το τυπικό, η υπογραφή δηλαδή του συμβολαίου και η ανακοίνωση της μετεγγραφής.

Δεν είναι ο Βύντρα, σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση αφού ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός φέρεται να μην μπορεί να απαλλαγεί από το συμβόλαιο που διατηρεί με την Χάποελ Τελ Αβίβ και απάντησε οριστικά αρνητικά στην πρόταση του «Ντάμπι».

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι απόψε και θα δείξει κατά πόσο θα υλοποιηθεί άλλη μια μετεγγραφή. Αλλιώς είναι ορατό το ενδεχόμενο να γίνουν μόνο οι δυο πιο πάνω αλλαγές και με αυτούς θα πορευθεί η Ομόνοια στον 2ο προκριματικό, παρόλο που μπορεί 24 ώρες πριν το πρώτο ματς να προχωρήσει σε μια αλλαγή. Ίσως γίνει τότε.

Autoremarketing

Bet on Alfa