ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕυτυχώς, το καμπανάκι χτύπησε νωρίς

Ευτυχώς, το καμπανάκι χτύπησε νωρίς

Το καμπανάκι κινδύνου χτύπησε με την «πρώτη» για την Ομόνοια και πάλι καλά που έγινε απέναντι σε μια ομάδα που ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων και δεν μπόρεσε να κάνει τη ζημιά.
Ναι, «χτίζεται» μια νέα ομάδα και θέλει τον χρόνο της. Ακόμη δεν είναι απόλυτα στελεχωμένη και δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Εντούτοις, ακόμη κι έτσι δεν δικαιολογείται η παρουσία της Ομόνοιας στην κανονική διάρκεια του χθεσινού αγώνα.
Επίσης, δεν υπάρχει η πολυτέλεια, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ευρωπαϊκά παιχνίδια, να υποτιμάς τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε, γιατί όταν η Ομόνοια σοβαρεύτηκε και αυτό έγινε στην παράταση, φανέρωσε την ανωτερότητά της και «καθάρισε» την Μπάναντς.
Δεν θα ισοπεδώσουμε τα πάντα με μια εμφάνιση, γιατί είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θέλει τον χρόνο της και σταδιακά θα ρολάρει, μπαίνοντας στην ομάδα ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί, όμως δεν μπορεί να αδικεί τον εαυτό της.
Ωστόσο, αυτό που έγινε χθες ήταν ένα καλό μάθημα, ώστε στο μέλλον να μην παρουσιαστούν τα ίδια συμπτώματα. Ο Κάρβερ έδειξε πως, είναι απαιτητικός και αυτό που αντίκρισε χθες θα τον προβλημάτισε έντονα και θα κάνει τις συστάσεις του.
Η Ομόνοια έχει πολλά να βελτιώσει στη συνέχεια. Οι αγώνες είναι συνεχείς και όσο πιο σύντομα το κάνει, τόσο το καλύτερο για να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις. Έχει θέμα σε όλες τις γραμμές, κυρίως σε άμυνα και κέντρο και θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να φτιάχνει η εικόνα. Φάνηκε πως με την προσθήκη κάποιων παικτών μπορεί να υπάρξει σημαντική βελτίωση. Είδαμε τον Κλέιτον, με το που πέρασε στον αγώνα να κάνει τη διαφορά. Αυτό αναμένουμε να γίνει και με τον Μπρούνο Νασιμέντο στο κέντρο της άμυνας. Γι’ αυτό είπαμε ότι, δεν θα ισοπεδώσουμε τα πάντα τόσο νωρίς, αντιθέτως θα πιστώσουμε την ομάδα και αισιοδοξούμε πως στο μέλλον θα είναι πολύ καλύτερη.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa