ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕμείς τη δουλειά μας και τα δικά μας

Εμείς τη δουλειά μας και τα δικά μας

Τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος, τόσο με δημοσιεύματα στο Ισραήλ όσο και στην Κύπρο, για προβλήματα στην Μπεϊτάρ. Στο Ισραήλ γράφουν για εσωτερικά προβλήματα, με τον κόσμο της ομάδας να αντιδρά στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ομέρ Ατζίλι, που θεωρείται το αστέρι της Μπεϊτάρ, ενώ υπάρχουν σενάρια ακόμα και για το μέλλον του νυν ιδιοκτήτη του σύλλογο, Ελί Ταμπίμπ. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό ανακοινώθηκε ότι το απόγευμα ο ιδιοκτήτης της ισραηλινής ομάδας θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, εκεί που αναμένεται να λεχθούν πολλά για το μέλλον του συλλόγου.
Ακόμη, επιρρίπτονται ευθύνες στη διοίκηση του συλλόγου ότι δεν προχώρησε σε μετεγγραφές και η ομάδα παρουσιάζει αδυναμίες.
Όλα αυτά σίγουρα είναι υπέρ της Ομόνοιας, όμως δεν πρέπει να μας παρασύρουν και να εφησυχάζουν τους ποδοσφαιριστές μας. Εμείς τη δουλειά μας και τα δικά μας. Γιατί, η Ομόνοια παρουσίασε αρκετές αδυναμίες στον επαναληπτικό με την Μπάναντς και λίγο έλειψε να βρεθεί στο κανναβάτσο.
Γι’ αυτό, ας δούμε πως θα βελτιωθεί η ομάδα μας και να πάει με απαιτήσεις στο ματς της Πέμπτης στο Ισραήλ και όχι αν αντιμετωπίζει προβλήματα η Μπεϊτάρ.
Αναμένουμε πως, η Ομόνοια θα παρουσιαστεί βελτιωμένη, για να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Κάρβερ και οι συνεργάτες του έχουν μπόλικη δουλειά.
Η προετοιμασία αρχίζει σήμερα και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί αν θα είναι σε θέση να υπολογίζει και στους Χριστοφή και Γιόργκενσεν. Αντιθέτως, ο Μπαντιμπάνγκα δύσκολα θα προλάβει. Αύριο θα περάσει από εξετάσεις για να διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματός του. Ο τραυματισμός του είναι μυϊκός.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa