ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ λύση στις αδυναμίες και τα νέα πρόσωπα

Η λύση στις αδυναμίες και τα νέα πρόσωπα

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας επιστρέφουν το απόγευμα στο «Ηλίας Πούλλος», αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, την Πέμπτη (20:00). Οι πράσινοι στρώνονται στη δουλειά για την πρώτη δύσκολη αποστολή απέναντι στην ισραηλινή ομάδα. Ο βαθμός δυσκολίας πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με την Μπάναντς και για να ελπίζει η Ομόνοια σε θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή της.
Οι αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού με την ομάδα της Αρμενίας, θα πρέπει άμεσα να βρουν αντίδοτο και η εικόνα που θα βγάλει η Ομόνοια στο Ισραήλ να είναι κατά πολύ βελτιωμένη.
Ο Τζον Κάρβερ αναζητεί λύσεις, τόσο σε πρόσωπα όσα και στον τρόπο παιχνιδιού, για να μπορέσει η Ομόνοια να ανεβάσει στροφές και να αποσπάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο καλύτερος βαθμός ετοιμότητας του Κλέιτον, που έδειξε την μεγάλη του κλάση στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε την Πέμπτη, αν και δεν είναι ακόμη στον βαθμό που είναι οι υπόλοιποι αλλά και η προσθήκη των Τουρέ, Σοϊλέδη, και Νασιμέντο, είναι λόγοι για να αισθάνεται καλύτερα ο Άγγλος τεχνικός. Βεβαίως, οι δυο τελευταίοι τώρα μπήκαν στην ομάδα και αποτελεί ερωτηματικό αν είναι σε θέση να αγωνιστούν από την αρχή.
Ακόμη, ο Εμίλ Γιόργκενσεν, που απουσίασε λόγω τραυματισμού στα ματς με την Μπάναντς, παρουσιάζεται σε καλύτερη κατάσταση, ανεβάζει ρυθμό και από αύριο αναμένεται να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Το ίδιο θα δοκιμάσει να κάνει και ο Χριστοφή, με τις πιθανότητες να προλάβει να είναι μοιρασμένες. Εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο Μπαντιμπάνγκα, που θα περάσει αύριο από εξετάσεις γα να διαφανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που αποκόμισε στον αγώνα της Πέμπτης.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa