ΑρχικήDaily NewsΟι σκέψεις του «Ντάμπι» για τις δυο κενές θέσεις

Οι σκέψεις του «Ντάμπι» για τις δυο κενές θέσεις


Δυο κενές θέσεις υπάρχουν στο ρόστερ της Ομόνοιας, όσον αφορά ξένους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές. Οι 13 από τις 15 θέσεις είναι καλυμμένες από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Καρλίτος, Μαργκάσα, Όρσουλιτς, Παντελιάδης, Νασιμέντο, Σοϊλέδης, Τουρέ, Φλορέσκου, Κλέιτον, Σέρινταν, Αγκάγιεφ, Μπαντιμπάνγκα, Ντέρμπισαϊρ.

Bet on Alfa

Οι επόμενες δυο και τελευταίες κινήσεις δεν θα γίνουν άμεσα. Αυτή είναι η πρόθεση του Νίκου Νταμπίζα. Αφού περάσει και ο 2ος προκριματικός γύρος και με το καλό η Ομόνοια ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ, τότε ίσως γίνουν οι επόμενες κινήσεις. Σ’ αυτό το διάστημα ο τεχνικός διευθυντής θα αναμένει να διαπιστώσει κενά και αδυναμίες και αναλόγως να προβεί στις επόμενες μετεγγραφές.

Ο Ελλαδίτης φέρεται να έχει εκφράσει πρόθεση τις δυο τελευταίες κινήσεις να τις αφιερώσει σε μέσο και επιθετικό. Θέλει άλλη μια επιλογή στον χώρο του κέντρου, αφού θεωρεί πως με το 4-4-2 που είναι το προσφιλές σύστημα για τον Κάρβερ, απαιτούνται αρκετοί παίκτες για τις δυο θέσεις στον άξονα. Κρίνεται αναγκαία η παρουσία ικανών παικτών, που θα δώσουν και βάθος στην μεσαία γραμμή.

Όσο για τον επιθετικό, πρόθεση του «Ντάμπι» είναι η προσθήκη ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υφιστάμενους. Να μην είναι ο κλασικός φορ περιοχής αλλά γρήγορος και διεισδυτικός που θα βγαίνει και μακριά από την περιοχή αλλά και να μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ.

Για την ώρα το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στην αμυντική γραμμή. Ο Νασιμέντο αποκτήθηκε με στόχο να δώσει τη λύση, ο Παντελιάδης προοριζεται για μονιμοποίηση στο κέντρο της άμυνας από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Σοϊλέδης για τη θέση του αριστερού μπακ, όμως επικρατεί η άποψη πως θα ήταν καλό να υπάρχει άλλη μια αξιόπιστη λύση.
Ίσως στην πορεία, αναλόγως και με την εικόνα που θα βγάλει η ομάδα, να ανατραπούν τα σχέδια του τεχνικού διευθυντή. Υπάρχει και το ενδεχόμενο προσθήκης παικτών κάτω των 21 ετών.

Autoremarketing

Bet on Alfa