ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤραυματισμοί...απόδοση και πλουραλισμός ενόψει Μπειτάρ!

Τραυματισμοί…απόδοση και πλουραλισμός ενόψει Μπειτάρ!

Την Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει άλλο ένα δυνατό τεστ στην Ευρώπη με αντίπαλο την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ σε μία πάρα πολύ καυτή έδρα. 

Bet on Alfa

Δεν θα είναι καθόλου εύκολος ο αγώνας και η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι ούτως ώστε να μπροστά σε χιλιάδες κόσμο στο ΓΣΠ να πάρει την πρόκριση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει πάρει τις στροφές που αρμόζουν στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια για πολλούς αντικειμενικούς λόγους. Ο 2ος προκριματικός γύρος του Europa League δεν σηκώνει όμως λάθη και παραλήψεις που παρολίγον να στοιχίσουν στο παιχνίδι με την Μπάναντς. Μπορεί και πάλι να μην μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να πιάσει ψηλά στάνταρτ απόδοσης, όμως μπορεί και έχει το υλικό για να παρουσιαστεί πειθαρχημένη στην άμυνα και αποτελεσματική στην επίθεση.

Κάτι περισσότερο από σίγουρο είναι οι αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή του επαναληπτικού του ΓΣΠ κόντρα στην Μπάναντς. Αυξημένες είναι και οι επιλογές Κάρβερ καθώς υπολογίζονται σίγουρα και οι Γιόργκενσεν, Φιλιώτης, Τουρέ, Σοιλέδης, Νασιμέντο.

Φαίνεται πως από τον αγώνα θα απουσιάσει λόγω του γνωστού προβλήματος τραυματισμού του, ο Ζίγκι Μπαντιμπαγκά. Σήμερα θα ξέρουμε σίγουρα καθώς περνάει από ειδικές εξετάσεις. Για τον Δημήτρη Χριστοφή ακόμη εκφράζονται κάποιες επιφυλάξεις για την ετοιμότητά του σε σημείο που να είναι στο αρχικό σχήμα. Υπό αυτά τα δεδομένα ανοίγει ο δρόμος για τον Σίλβα Κλέιτον να είναι στο αρχικό σχήμα. Φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο ετοιμότητας ο Κλέιτον και η απόδοσή του με Μπάναντς με την ποιότητα που προσέδωσε, του αυξάνει τις πιθανότητες. Οι πιθανές απουσίες Χριστοφή και Μπαντιμπαγκά μπορεί να είναι και η πόρτα για τον φορμαρισμένο Ρουσιά να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Φυλακτού και Φλορέσκου δεν φαίνεται να αλλάζουν με βάση και την απόδοση ειδικά του Φυλακτού στο τελευταίο παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για Ντάρμπισιρ και Σιέρινταν στην επίθεση.

Υπάρχει άλλη μία θέση που είναι ερωτηματικό. Αυτή του Παντελιάδη. Παρουσίασε αδυναμίες στον επαναληπτικό με Μπάναντς και έτσι φήμες φέρουν τον νεοαποκτηθέντα Νασιμέντο να έχει πιθανότητες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα καθώς οι πληροφορίες τον φέρουν να βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα ετοιμότητας.

Τα σενάρια και οι επιλογές πολλές για τον εκτός έδρας αγώνα στο Ισραήλ. Ο Κάρβερ έχει δύσκολο έργο να φέρει εις πέρας αλλά όχι ακατόρθωτο. Το στοίχημα είναι η κατάλληλη επιλογή προσώπων και σχήματος που θα εξανεμίσει την όποια ελπίδα της Μπειτάρ

Autoremarketing

Bet on Alfa