ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣύσταση Ομάδας Εθελοντών

Σύσταση Ομάδας Εθελοντών

Τη δημιουργία Ομάδας Εθελοντών, η οποία θα παρέχει υποστήριξη στο Τμήμα Μάρκετινγκ του συλλόγου, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Η Ομάδα Εθελοντών θα προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες στην προσπάθεια που καταβάλλεται για αύξηση των εσόδων και προώθηση των προϊόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως υποβάλουν βιογραφικό και στοιχεία επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], μέχρι τις 5 Αυγούστου 2016. Προτεραιότητα θα δοθεί σε άτομα με συναφές πτυχίο και σχετική εμπειρία σε τομείς όπως το Marketing, η Επικοινωνία, η Διαφήμιση και το Graphic Design.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, συνάντηση με μέλη του συνδυασμού «Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ». Στα μέλη του «Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ» προτάθηκε η συμμετοχή στην Ομάδα Εθελοντών, καθώς και συμμετοχή στις εξωδιοικητικές επιτροπές που υποστηρίζουν τα Τμήματα Καλαθόσφαιρας, Πετόσφαιρας και Φουτσαλ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε για συνεργασία, αξιοποίηση όλων των δυνάμεων και επικοινωνία με όλα ανεξαιρέτως τα οργανωμένα σύνολα και τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa