ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ άμυνα θα κάνει τη διαφορά

Η άμυνα θα κάνει τη διαφορά

Τα παραδείγματα πολλά: η άμυνα κάνει τη διαφορά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στη συγκεκριμένη γραμμή στηρίζονται οι επιτυχίες των ομάδων. Πρώτιστως στόχος τους είναι η διατήρηση του μηδέν παθητικό. Αν καταφέρει μια ομάδα να το πετύχει, τόσο αυξάνει κατά πολύ και τις πιθανότητές της να φθάσει στη νίκη αλλά και στην πρόκριση που είναι το ζητούμενο.
Στην άμυνά της, λοιπόν, θα πρέπει να επενδύσει η Ομόνοια στο αυριανό ματς με την Μπεϊτάρ, ώστε να μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητές της για θετικό αποτέλεσμα, που θα της επιτρέπει να «χτυπήσει» την πρόκριση στο ΓΣΠ. Άλλωστε, είναι εκεί που παρουσιάστηκαν σημαντικές αδυναμίες.
Η προσθήκη του Νασιμέντο, ο οποίος αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα κι ας έχει μόλις μερικές προπονήσεις στα πόδια του, δίνουν την ελπίδα για βελτίωση στα μετόπισθεν. Ο Βραζιλιάνος έχει και την εμπειρία και την ποιότητα να κάνει τη διαφορά και αυτό προσδοκεί ο Κάρβερ.
Η Μπεϊτάρ στα δυο ματς του 1ου προκριματικού γύρου, δεν δέχθηκε γκολ. Ανα δείχθηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Σλόμπονταν Βοσνίας και νίκησε με 1-0 στην έδρα της. Το μοναδικό της γκολ το πέτυχε με πέναλτι.
Τι δείχνει αυτό; Δεν δέχεται εύκολα γκολ αλλά το ίδιο δύσκολα σκοράρει. Γι’ αυτό, με λίγη προσοχή στην άμυνα και μεγαλύτερη προσπάθεια στην επίθεση, σ’ αυτό αναμένεται να βοηθήσει η παρουσία του Κλέιτον που εκτός απροόπτου θα είναι στο αρχικό σχήμα, η Ομόνοια μπορεί και για το μηδέν παθητικό αλλά και για γκολ.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa