ΑρχικήDaily NewsKάρβερ vs Μπεν Σιμόν στην σκακιέρα του 'Τέντι'

Kάρβερ vs Μπεν Σιμόν στην σκακιέρα του ‘Τέντι’

Όσοι αναμένουν σήμερα ένα παιχνίδι τακτικής, κλειστό και χωρίς πολλές πολλές ευκαιρίες μάλλον θα δικαιωθούν. Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, με τις ομάδες αγωνιστικά ανέτοιμες, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει και επαναληπτικός στην μέση, δεν αναμένεται να παιχτεί ανοικτό και ωραίο ποδόσφαιρο.

Bet on Alfa

Τον Μπεν Σιμόν τον γνωρίζουμε χρόνια από την παρουσία του στην Κύπρο. Λάτρης της τακτικής και της αγωνιστικής πειθαρχίας, γνωρίζει πολύ καλά την ΟΜΟΝΟΙΑ, έστω και αν έχουν αλλάξει πολλά (στο έμψυχο υλικό της ομάδας), από τον καιρό που έφυγε. Γνωρίζει σε απόλυτο βαθμό την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στον επαναληπτικό, γι’ αυτό και ξέρει τι πρέπει να πράξει στο σημερινό παιχνίδι. Δυστυχώς για την ομάδα μας και για τον Κάρβερ, αυτό είναι ένα σημαντικό πλην.

Από την άλλη ο δικός μας προπονητής βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Μαθαίνει την ομάδα του, μαθαίνει και τους ποδοσφαιριστές του και έχει και 3 νεοφερμένους στο ρόστερ. Το θέμα για τον ίδιο, δεν είναι αν θα βάλει τον Νασιμέντο βασικό, ή για πόσα λεπτά θα ανταποκριθεί ο Κλέϊτον στο πλάνο του. Το θέμα είναι να πάρει συνολικά από την ομάδα του όσα περισσότερα μπορεί. Γιατί, το κατά πόσο θα πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ το αποτέλεσμα που θέλει στα Ιεροσόλυμα, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, από την συνολική απόδοση της ομάδας.

Την αναμέτρηση στο ‘Τέντι’ θα παρακολουθήσει με μεγάλη αγωνία και ο πράσινος λαός. Ο αγώνας, θα αποτελέσει το καλύτερο κριτήριο, για το που μπορούν να τοποθετήσουν τον πήχη φέτος για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο κόσμος παραμένει συγκρατημένος και ελπίζει ότι η έκβαση στην υπόθεση πρόκριση απέναντι στην Μπεϊτάρ θα είναι θετική. Από την άλλη περιμένει απτά δείγματα γραφής στο γήπεδο. Η αναδιάρθρωση του ρόστερ, η αλλαγή του αγωνιστικού συστήματος, το νέο μοντέλο λειτουργίας  στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έχουν δημιουργήσει μια πρωτόγνωρη και ταυτόχρονα παράξενη κατάσταση. Στην προπονητική ομάδα και στους ποδοσφαιριστές πέφτει το βάρος να αποδείξουν με πράξεις, ότι όλα κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Έχουμε τονίσει αρκετές φορές, ότι παρόλο που στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα είναι καθοριστικό, συχνά δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα. Σαφώς και θα είμαστε πανευτυχείς αν αποδράσουμε από τα Ιεροσόλυμα με την νίκη. Κατά την ταπεινή μας άποψη όμως είναι ακόμα πιο σημαντικό, η ομάδα να κάνει μια μεστή, ουσιαστική και ελπιδοφόρα εμφάνιση. Η ομάδα πρέπει να αποδείξει στον εαυτό της, αλλά και στους οπαδούς της ότι χτίζεται σε πολύ γερά θεμέλια. Και επειδή “με τα λόγια χτίζεις κάστρα” σε μερικά λεπτά, στο γήπεδο είναι που θα αποδείξει η ΟΜΟΝΟΙΑ αν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του πολύ απαιτητικού κόσμου της!

Autoremarketing

Bet on Alfa