ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟργανωμένη προπαγάνδα γεμάτη ανακρίβειες κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από διάφορα...

Οργανωμένη προπαγάνδα γεμάτη ανακρίβειες κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από διάφορα Μ.Μ.Ε (Video)

Κάθε φορά λέμε ότι τα είδαμε και τα ακούσαμε όλα εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από κάποια συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε όμως κάθε φορά μας διαψεύσουν με τα έργα και τις πράξεις τους ορισμένοι. Ακόμα πριν τελειώσει το πρώτο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Μπεϊτάρ στο Ισραήλ, ο εκφωνητής που μετέδιδε στην Cytavision το παιχνίδι έπιασε σβάρνα τα μικρόφωνα να μας πείσει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει πάρει ποτέ πρόκριση στην Ευρώπη όταν έχασε στο πρώτο παιχνίδι με 1-0.

Bet on Alfa

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν κάποιες ιστοσελίδες και ξείνησα και αυτές τα δικά τους (στο ίδιο πάντα μοτίβο) γράφοντας  ανακρίβειες και αναλήθειες!

Ε λοιπόν να σας θυμίσουμε κύριοι ότι μόλις πέρσι η ΟΜΟΝΟΙΑ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League έχασε εκτός έδρας με 1-0 από την Δυναμό Μπαντούμι και  μια εβδομάδα αργότερα προκρίθηκε στον επόμενο γύρο κερδίζοντας με 2-0 στο Γ.Σ.Π.

Ακολουθούν και τα σχετικά βίντεο απλά και μόνο προς αποκατάσταση της αλήθειας!

Αντί κάποιοι να προσπαθούν να εμψυχώσουν μια Κυπριακή ομάδα η οποία σε λίγες ημέρες θα δώσει την μάχη της για να προκριθεί και να κάνει περήφανη την χώρα μας, προσπαθούν να της ασκήσουν επιπλέον πίεση! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Υ.Γ Η ΟΜΟΝΟΙΑ την ερχόμενη Πέμπτη θα πάρει την πρόκριση! Υπόσχεση μας να σας την αφιερώσουμε!

Autoremarketing

Bet on Alfa