ΑρχικήDaily NewsO αδικημένος της "παρέας"

O αδικημένος της “παρέας”

Συζητείται έντονα στα Ομονοιάτικα ποδοσφαιρικά στέκια. Όταν ένας ποδοσφαιριστής μπαίνει στο γήπεδο, προερχόμενος από τον πάγκο και σε περίπου μισή ώρα σημειώνει δύο γκολ και δίνει μια ασίστ, δικαιούται τουλάχιστον μια μικρή παρουσία στο επόμενο παιχνίδι.

Bet on Alfa

Ο Ρουσιάς ξελάσπωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ (και τον Κάρβερ) στο παιχνίδι με την Μπάνατς. Και δικαιωματικά περίμενε λίγα αγωνιστικά λεπτά στον αγώνα με την Μπεϊτάρ. Πόσο μάλλον, από την στιγμή που η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ και οι δύο μπροστινοί (Ντάρμπισάϊαρ και Κλέιτον) ήταν φανερά εξουθενωμένοι.

Ο Κάρβερ δεν έδωσε την ευκαιρία στον Όνι. Σίγουρα οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής στην θέση του Παραλιμνίτη επιθετικού θα ξενέρωνε άσχημα. Και αυτό το γράφουμε, χωρίς να γνωρίζουμε το παραμικρό… Απλά επισημαίνουμε ότι ο κάθε ανεξάρτητος παρατηρητής, είτε γουστάρει τον Ρουσιά, είτε τον αντιπαθεί, θα υπογράμμιζε ότι ο ποδοσφαιριστής δικαιούταν μια ευκαιρία από τον προπονητή του, στο ματς με την Μπεϊτάρ.

Το παιχνίδι όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν. Εμείς να ευχηθούμε στον Ρουσιά, να “επαναλάβει εαυτόν” στον επαναληπτικό και να χαρίσει την νίκη πρόκριση στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa