ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛαός ενωμένος, Ομόνοια κερδισμένη!

Λαός ενωμένος, Ομόνοια κερδισμένη!

Πριν από ένα κρίσιμο και ζωτικής σημασίας παιχνίδι, η Ομόνοια παρουσιάζεται ενωμένη για να πετύχει τον στόχο της. Πάει καιρός που υπήρχαν τέτοιες συνθήκες και απομένει να τις αξιοποιήσει η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου.

Bet on Alfa

Η Θύρα 9 ανακοίνωσε χθες πως, περίπου μετά από δυο χρόνια πήρε εισιτήρια για να τα διαθέσει στα μέλη της. Η διοίκηση Τζιωνή με πρωτεργάτη τον πρόεδρο, έκανε βήματα προς εξομάλυνηση των όποιων διαφορών υπήρχαν προηγουμένως. Απομένει και οι οπαδοί μας να συμπεριφερθούν κόσμια για το καλό του σωματείου μας. Παράλληλα η κίνησή του Δ.Σ. να μειώσει την τιμή του εισιτηρίου βρήκε πολλούς αποδέκτες.

Το γεγονός αυτό χαιρετίστηκε από όλο τον κόσμο της Ομόνοιας και ώθησε πολλούς που το σκέφτονταν να προμηθευτούν εισιτήριο και να δηλώσουν παρόντες την Πέμπτη στο ΓΣΠ. Πρέπει να μας νιώσουν οι αντίπαλοι και πέρα από την μαζική παρουσία επιβαλλεται μεγάλη προσπάθεια στην εξέδρα. Με συνεχή συνθήματα η πράσινη εξέδρα θα πρέπει να δώσει παλμό και να σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία.
Οι τρεις εξέδρες του ΓΣΠ, δυτική, ανατολική και βόρεια θα πρέπει να είναι κατάμεστες. Να μην πέφτει καρφίτσα. Ο λαός το απέδειξε πολλές φορές πως, αποτελεί την μεγάλη δύναμη της Ομόνοιας. Αυτό θα το επιβεβαιώσει και την Πέμπτη.

Όταν όλοι όσοι αποτελούν το τεράστιο οικοδόμημα που λέγεται Ομόνοια, είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά, τότε κερδισμένη θα βγει η ομάδα. Η μάχη θα πρεπει και θα δοθεί από όλους. Κανεις δεν περισσεύει.
ΟΜΟΝΟΙΑ, ΛΑΟΣ, ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Autoremarketing

Bet on Alfa