ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"Φλερτάρει" ο Τζίμης... "ελπίζει" ο Όνη!

“Φλερτάρει” ο Τζίμης… “ελπίζει” ο Όνη!

Την Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει μία μεγάλη μάχη από πολύ νωρίς για φέτος στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Μπειτάρ και με στόχο την ανατροπή του 1-0 του ματς στο Ισραήλ!

Bet on Alfa

Ο Τζον Κάρβερ καλείται να παρατάξει μία ομάδα απόλυτα έτοιμη στις απαιτήσεις του αγώνα και έτσι επεξεργάζεται αρκετά σενάρια, τόσο στο μυαλό του όσο και στις προπονήσεις.

Οι αλλαγές σε πρόσωπα και τακτική είναι κάτι περισσότερο από σίγουρες. Αναμένουμε αλλαγές παικτών σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Στην άμυνα θα κριθεί το ντεμπούτο τόσο του Νασιμέντο όσο και του Σοιλέδη. Πιο βέβαιη είναι η παρουσία Καρλίτος και Όρσουλιτς. Στον άξονα ίσως δούμε και το μεγαλύτερο ανακάτεμα της τράπουλας. Το δίδυμο Φλορέσκου, Φυλακτού θα σπάσει εφόσον φύγει ο Μαργκάσα από το αριστερό άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα ο Κλέιτον παίζει για ενδεκάδα εφόσον αποφασιστεί σχήμα που προϋποθέτει επιτελικό μέσο.

Στην γραμμή κρούσης, το ένα άκρο της επίθεσης (αριστερό) θα καταληφθεί από τον Κίλιαν Σιέρινταν και η μάχη γίνεται για το άλλο. Ο Χριστοφή φαίνεται ότι έχει επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς ετοιμότητας και φλερτάρει έντονα να είναι στο αρχικό σχήμα στο δεξί φτερό.

Από εκεί και πέρα στην κορυφή της επίθεσης, η μη χρήση του Ρουσιά έστω ως αλλαγή στο ματς του Ισραήλ δεν άρεσε ενώ ο Ονησίφορος έκανε τα πάντα στο ματς με την Μπάναντς. Ελπίζει ο Όνη ότι στον επαναληπτικό την Πέμπτη θα πάρει χρόνο συμμετοχής έστω ως αλλαγή. Η χρήση του στο αρχικό σχήμα όμως θα είναι έκπληξη, όμως ποτέ μη λες ποτέ.

Autoremarketing

Bet on Alfa