ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου:«Το πιστεύουμε, μπορούμε…»

Δημητρίου:«Το πιστεύουμε, μπορούμε…»

Για τον αποψινό κρίσιμο επαναληπτικό στο ΓΣΠ, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ στοχεύει μόνο στην πρόκριση κόντρα στην Μπεϊτάρ, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ  FM ο Ανδρέας Δημητρίου. Οι δηλώσεις του:

Bet on Alfa

«Μετά το 1-0, είναι δύσκολη η προσπάθεια για να ανατρέψουμε το σκορ, βλέπουμε το παιγνίδι αυτό ως μεγάλη ευκαιρία, για να δημιουργήσουμε δυναμική και χαρακτήρα για να έχουμε στη συνέχεια πρωταγωνιστική πορεία και να συνεχίσουμε φυσικά και στην Ευρώπη. Είναι μια ευκαιρία που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και να φτιάξουμε κάτι πολύ δυνατό που θα έχει διάρκεια σε όλη τη σεζόν. Δεν είναι εύκολο να ανατρέψεις 1-0 απέναντι σε ένα πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο, αλλά το πιστεύουμε ότι μπορούμε»

Για δηλώσεις προπονητή και παικτών: «Το πιστεύουν όλοι. Τόνισε και χθες ο προπονητής ότι θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να προκριθεί η ομάδα, ο Σέρινταν είπε ότι εξαρτάται από την απόδοση της Ομόνοιας το αποτέλεσμα και νιώθουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και πλέον είμαστε σε πιο καλό βαθμό ετοιμότητας και τον κόσμο δίπλα μας που θα γεμίσει το γήπεδο, υπάρχει αισιοδοξία και θετική αύρα, υπάρχει ενότητα και όλες οι προοπτικές για να γίνει η ανατροπή. Το πιστεύουμε πραγματικά»

Τι πρέπει να προσέξει η Ομόνοια: «Στο Ισραήλ δεν μας άξιζε η ήττα, αν είχαμε περισσότερη ουσία θα πετυχαίναμε ένα γκολ που θα μας έδινε πλεονέκτημα σήμερα, αλλά η ουσία είναι πολύ σημαντικό, να αποφύγουμε τα λάθη και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, χρειαζόμαστε πίστη, ηρεμία και καθαρό μυαλό για να αντιμετωπίσουμε τις οποιεσδήποτε συνθήκες προκύψουν, πρέπει να ανταποκριθούμε θετικά»

Για επιλογές προπονητή: «Όσο περνά ο καιρός οι επιλογές του προπονητή αυξάνονται, υπάρχουν τρεις επιπλέον επιλογές και θα δούμε σε  λίγες ώρες πως θα αγωνιστεί σήμερα η Ομόνοια».

Για παρουσία κόσμου: «Ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών, η προπώληση πλησιάζει τις 12000 εισιτήρια, είναι πολύ μεγάλος αριθμός και δείχνει πόσο πολύ θέλει και ο κόσμος αυτή την πρόκριση, καλούμε τον κόσμο να προσέλθει έγκαιρα, να μην παρατηρηθεί συνωστισμός, ήδη η Ομόνοια είναι υπότροπη και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί παραμονεύει ο κίνδυνος για ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Περιμένουμε όμως ότι όλοι θα έχουν άψογη συμπεριφορά και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Autoremarketing

Bet on Alfa