ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟμόνοια εσύ, εσύ θα προκριθείς!

Ομόνοια εσύ, εσύ θα προκριθείς!

Το σύνθημα που θα πρέπει να δονεί την ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ πριν καν αρχίσει ο αγώνας και κατά τη διάρκειά του είναι: «Ομόνοια εσύ, εσύ θα προκριθείς!». Να πορωθούν οι παίκτες και να τα δώσουν όλα για τη νίκη-ανατροπή. Ο κόσμος να δώσει το σύνθημα και οι ποδοσφαιριστές να το λάβουν και να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για επίτευξη του στόχου.

Bet on Alfa

Το ματς απόψε είναι πολύ σημαντικό, είναι ζωτικής σημασίας για την Ομόνοια από όποιαν άποψη κι αν το δει κανείς, αγωνιστική, οικονομική, πρεστίζ. Υπάρχει η προοπτική για να φθάσει μακριά η Ομόνοια και δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. 

Το 0-1 του πρώτου αγώνα ανατρέπεται, φτάνει να το πιστέψει η ομάδα και δείχνει να το πιστεύει, μέσω των δηλώσεων προπονητή και ποδοσφαιριστών. Άλλωστε, το έδειξε από το πρώτο ματς ότι έχει τις δυνατότητες για πρόκριση. Η Μπεϊτάρ είναι απλώς μια καλή ομάδα, ως εκεί. Η Ομόνοια είναι καλύτερη και καλείται να το «φωνάξει» με την παρουσία της απόψε.

Η υπομονή και η επιμονή για την πρόκριση, θα είναι αναγκαία στοιχεία στο παιχνίδι της Ομόνοιας. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Κάρβερ όσον αφορά στην τακτική, να βάλουν πείσμα και πάθος στο παιχνίδι τους και να λαβουν τα σύνθημα από τον κόσμο. 

Η εξέδρα θα πρέπει να λειτουργήσει θετικά και όχι να τους παρασύρει σε πράγματα στο παιχνίδι τους που δεν θα είναι μέρος της τακτικής που δούλεψαν στις προπονήσεις.

Η Ομόνοια έχει ενώπιον της μια τεράστια πρόκληση. Οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα είναι που δηλώνουν παρούσες και αυτό καλείται να κάνει. Ο Κάρβερ και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλύτερα την Μπεϊτάρ και στις προπονήσεις δούλεψαν με τους παίκτες, για να βγάλει η ομάδα την καλύτερη δυνατή εικόνα και για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Ώρα, οι υποσχέσεις να γίνουν πράξη.

Autoremarketing

Bet on Alfa