ΑρχικήDaily NewsΝίκη, πρόκριση, προοπτική!

Νίκη, πρόκριση, προοπτική!

Νίκη, πρόκριση, προοπτική! Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για το σημερινό παιχνίδι.
Ουσιαστικά ο σημερινός αγώνας είναι χωρίς αύριο. Με μια νίκη πρόκριση η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κοιτάξει μπροστά. Να συνεχίσει το Ευρωπαϊκό της ταξίδι, να ασχοληθεί με τον επόμενο αντίπαλό, να βάλει στην ακίδα του στοχάστρου της τα play offs του Europa League.

Bet on Alfa

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια ατμόσφαιρά επικρατεί αυτή την στιγμή στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας. Αλλά απόψε θέλουμε να δούμε μάτια να γυαλίζουν. Θέλουμε κατάθεση ψυχής από τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Θέλουμε 110% από τον καθένα ξεχωριστά. Λάθη θα γίνουν… Αλλά όταν γίνουν θέλουμε παίκτες καμικάζι που θα προσπαθήσουν να επανορθώσουν από το επόμενο δευτερόλεπτο. Ευκαιρίες θα βρεθούν. θέλουμε καθαρό μυαλό και κρύο αίμα για ουσιαστικά τελειώματα.

Εδώ που φτάσαμε, δεν έχουμε την πολυτέλεια για άλλες “ποδοσφαιρικές ατασθαλίες”. Κάναμε μία πριν δεκαπέντε βράδια στο ΓΣΠ, την καλύψαμε στην παράταση. Την δεύτερη (το χαρακίρι δηλαδή στα Ιεροσόλυμα πριν 7 βράδια), θα πρέπει το καλύψουμε σήμερα.

Δεν είναι δική μας δουλειά να ασχοληθούμε με τακτικές, συστήματα, βασικές ενδεκάδες και αναπληρωματικούς. Καθήκον μας είναι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μέχρι και αύριο το πρωί αν χρειαστεί, για να πάρουμε το ζητούμενο. Η κερκίδες σήμερα θα πετούν καπνό και λάβα. Στο γήπεδο όμως είναι που θα κριθεί το αποτέλεσμα. Και εκεί θα πρέπει να δοθεί η μεγάλη μάχη, για να ξημερώσει η επόμενη ημέρα με καθαρό ουρανό και ξεκάθαρες επιδιώξεις!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa