ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤώρα δηλώσεις του Προέδρου, Αντώνη Τζιωνή

Τώρα δηλώσεις του Προέδρου, Αντώνη Τζιωνή

Δύσκολη η επόμενη μέρα στην Ομόνοια μετά τον αποκλεισμό από την Μπεϊτάρ στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρόεδρος του σωματείου, Αντώνης Τζιωνής θα στείλει το δικό του μήνυμα στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» στον Super Sport FM.

Bet on Alfa

Για τον αποκλεισμό από την Μπεϊτάρ:

«Είναι δύσκολη η επόμενη μέρα., Η μιζέρια και η κακομοιριά δεν ταιριάζουν στην Ομόνοια. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν δείξαμε την απαιτούμενη ετοιμότητα, η οποία δύσκολα επιτυγχάνεται. Είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός στις αρχές Ιουλίου. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Χάσαμε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Ανταγωνιστήκαμε με μια ομάδα ίδιας δυναμικής με ψηλότερο προϋπολογισμό και χάσαμε στις λεπτομέρειες, λίγο η ατυχία, η αστοχία και τα δοκάρια, χάθηκε η πρόκριση».

Για το νέο μοντέλο με τον τεχνικό διευθυντή:
«Σε αυτό το μοντέλο έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα που είναι σε εξέλιξη η διαδικασία τους. Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό προκαλεί έλλειψη ομοιογένειας».

Για το σε ποιο δρόμο βρίσκεται το πρότζετκ που είπε ο κ. Κάρβερ:
«Είναι σε εξέλιξη. Η διοίκηση θα στηρίξει απόλυτα και έμπρακτα το πρότζεκτ. Θα συνεχίσουμε με πίστη και αποφασιστικότητα. Κάποια στιγμή θα φτάσουμε στα αποτελέσματα. Χρειάζεται υπομονή. Το μοντέλο δεν θα αποδώσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να αφεθούν να δουλέψουν και θα κριθούν στο τέλος της περιόδου».

Για την ενίσχυση:
«Τον προϋπολογισμό μας υπολογίζαμε μόνο δύο αγώνες. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε για περισσότερα. Χάθηκαν κάποια έσοδα θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να εξευρεθούν οι πόροι που χάθηκαν».

Για τον Νταμπίζα και το αν επηρεάζεται η δική του δουλειά με τον αποκλεισμό:
«Ο Νίκος Νταμπίζας έχει πάρει ένα προϋπολογισμό των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό δεν αλλάζει. Αν χάθηκαν κάποια χρήματα θα φροντίσουμε να τα βρούμε για να συνεχίσουμε τον προγραμματισμό».

Για τα ατομικά λάθη που έγινα και πλήρωσε η Ομόνοια με τον αποκλεισμό της:
«Στον επόμενο γύρο δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα όπως είπε και ο προπονητής μας. θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε την Μπεϊτάρ. Το συνολικό αποτέλεσμα κρίθηκε από προσωπικά λάθη. Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτά. Οι νίκες έρχονται από τα λάθη. Δεν θα στοχοποιήσουμε κανένα ποδοσφαιριστή. Ιδιαίτερα τον Νασιμέντο που είχε μόνο μερικές μέρες με την ομάδα. Θα εγκλιματιστούν περισσότερο οι ποδοσφαιριστές και με τη δουλειά θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Πάντα είχαμε σχέδιο Β΄ σε περίπτωση αποκλεισμού και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη και ενισχυμένη με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το αν θα προκύψει κάποια αποχώρηση ποδοσφαιριστή:
«Υπάρχουν δύο διαθέσιμες θέσεις. Θα αξιολογηθεί το ρόστερ και αν προκύψει κάτι αναλόγως θα πράξουμε».

Για την στήριξη στον Νίκο Νταμπίζα και τις επιλογές τους:
«Ήταν καθολική απαίτηση του κόσμου η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Βρήκαμε τον κατάλληλο άνθρωπο για αυτό το έργο. Έχει πολύ όρεξη να δουλέψει. Κινούμαστε σε καλό δρόμο. Έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της διοίκησης και θα συνεχίσουμε τη δουλειά».

Για τους στόχους της ομάδας:
«Τους έχουμε προσδιορίσει πριν την έναρξη υποχρεώσεων. Θέλουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικεί τη νίκη και ο κόσμος θα νιώθει περήφανος με τις εμφανίσεις της. Αν γίνει αυτό θα οδηγηθούμε εκεί που θέλουμε».

Για το γεγονός πως ο κόσμος είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και ποιο είναι το δικό του μήνυμα προς αυτούς:
«Δικαιολογημένα νιώθουν απογοήτευση. Για ακόμα μια χρονιά δεν διακριθήκαμε στην Ευρώπη. Αφουγκραζόμαστε τη λύπη. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά που βρέθηκαν στο πλευρρό της ομάδας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι για το καλό της ομάδας, ήδη έγιναν βήματα προς τα μπροστά. Η Ομόνοια μας χρειάζεται ενωμένους. Ο κόσμος είναι η δύναμη της Ομόνοιας. Πρέπει να την οδηγήσουμε μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και με ενότητα ώστε να φέρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει».

Για το αν είναι πεπεισμένος ότι η Ομόνοια μπορεί να βγάλει ένα καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια:
«Η δουλειά που γίνεται μπορεί να μας οδηγήσει σε αυτήν την εξέλιξη . Γίνεται σκληρή δουλειά. Η προπονητική ομάδα έχει στόχους. Ναι, πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι και ανταγωνιστικότεροι από πέρσι και θα έχουμε μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα».

Για το ότι ο κόσμος θέλει να δει αποτελέσματα και το κάτι παραπάνω από την ομάδα του:
«Έχουμε οριοθετήσει τους στόχους μας. Αυτό που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια δεν μας οδήγησε πουθενά. Θα πρέπει να δώσομε χρόνο στο νέο μοντέλο να λειτουργήσει. Το αλλάξαμε το μοντέλο και θα πρέπει να το προστατεύσουμε. Δεν πρέπει να στοχεύσουμε ανθρώπους με τον αποκλεισμό. Θα πρέπει να στηρίξουμε το μοντέλο. Να τους δώσουμε χρόνο για να λειτουργήσουν. Στο τέλος της χρονιάς θα κριθεί το μοντέλο μας».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει:
«Μετά από το χθεσινό, εκείνο που έχει σημασία, είναι να ψηλώσουμε το κεφάλι. Να δώσουμε πίστωση χρόνου, να στηρίξουμε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία και τεχνικό διευθυντή. Όλοι μαζί να δώσουμε την υπόσχεση ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να επαναφέρουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σε όλη την οικογένεια της Ομόνοιας».

Autoremarketing

Bet on Alfa