ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣ' ένα μήνα να είναι αλλιώς

Σ’ ένα μήνα να είναι αλλιώς

«Καληνύχτα» Ευρώπη πριν άλλοι πουν «καλημέρα» είπε η Ομόνοια. Δυστυχώς άλλη μια σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα στην Ευρώπη, γεγονός που σκόρπισε την απογοήτευση και τον προβληματισμό. 

Bet on Alfa

Τα πολλά «γιατί» βασανίζουν τον κάθε φίλο της Ομόνοιας. Γιατί αυτή η ομάδα να μην μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Ομάδα με εκτόπισμα, κόσμο, ιστορία. Και τα περί οικονομικών προβλημάτων, δεν έχουν σχέση με το αγωνιστικό και την πορεία στην Ευρώπη και δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. 

Καμιά δικαιολογία δεν περνά, όταν έγιναν όλα από την ομάδα και του γύρω της για να μην είναι στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Κρίμα και πάλι κρίμα.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος υπάρχει ένας μήνας. Ας ευχηθούμε ότι αυτή τη φορά οι υποσχέσεις θα υλοποιηθούν και η Ομόνοια όχι απλώς θα αρχίσει ιδανικά το πρωτάθλημα αλλά θα έχει την προσδοκώμενη πορεία. Να παίξει καλή μπάλα και να φθάσει ψηλά. 

Υπάρχει ο χρόνος για να βελτιωθεί η ομάδα. Να γίνουν οι προσθαφαιρέσεις, γιατί είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπάρχουν και αποχωρήσεις, ευελπιστώντας ότι θα είναι για το καλό της ομάδας. 

Το προσεχές διάστημα για την Ομόνοια μοιάζει περίοδος προετοιμασίας. Θα γίνει μια. δεύτερη προετοιμασία, με κάποια φιλικά που θα διευθετηθούν, ώστε να μπουν στην ομάδα και οι ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν αργοπορημένα αλλά και αυτοί που θα προστεθούν στη πορεία. Αναμένουμε ότι θα δούμε μια άλλη Ομόνοια, απαιτητική, αποφασιστική και χωρίς τα κενά που παρουσίασε στα ευρωπαϊκά ματς. 

Ο Νταμπίζας που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και αυτός «έστησε» την ομάδα αλλά και ο Κάρβερ που είναι υπεύθυνος των προπονήσεων και το κοουτσάρισμα, να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες για να δούμε την Ομόνοια που όλοι θέλουμε.

Autoremarketing

Bet on Alfa