ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝταμπίζας: "Ποδοσφαιριστές "value for money" που να σέβονται"...

Νταμπίζας: “Ποδοσφαιριστές “value for money” που να σέβονται”…

Σε ερώτηση που έγινε χθες στο Νίκο Νταμπίζα και αφορούσε το κεφάλαιο ενίσχυση ο ίδιος απάντησε πως το δεδομένο είναι ότι θα συμπληρωθούν οι δύο κενές θέσεις του καταλόγου Α και πως εφόσον βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση τότε και μόνο θα δούμε και για τρίτη μεταγραφή που προϋποθέτει και αποχώρηση κάποιου άλλου παίκτη.

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα είπε:

“Οι μεταγραφικές ανάγκες μιας ομάδας δεν γεννιούνται μέσα από μια ήττα ούτε πεθαίνουν μέσα από μία νίκη. Έχουμε μια διαρκή αξιολόγηση από την αρχή. Ξέρουμε ότι έχουμε δύο θέσεις για την λίστα Α. Έχουμε κάνει μια ανάλυση μέσα από τους προβληματισμούς που έχουν προκύψει. Μπορούμε να δούμε αν υπάρχει μαι εξαιρετική περίπτωση για να μας βοηθήσει, αλλά θα πρέπει να γίναι μια ανατροπή. Αυτό έχει να κάνει ξεκάθαρα με το πώς θα κάνουμε καλύτερη την ομάδα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που έχουμε για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεδομένα θα γίνουν δύο κινήσεις αλλά αυτό δεν αναιρεί να βρεθεί κάτι εξαιρετικό από τον κατάλογο Β.

Πάντα η διαδικασία αφορά και τις τρεις γραμμές, θα έχουμε την ομάδα έτοιμη το κατάλληλο χρονικό σημείο. Ο κόσμος να είναι ήσυχος. Οι ανάγκες της ομάδας καταγράφονται καθημερινά και δεν αφορά τις θέσεις.

Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, η προτεραιότητα είναι να είμαστε συνεπείς στο οικονομικό κομμάτι, αυτό μου έδωσε ο σύλλογος. Αυτό που λέγεται είναι πως η ομάδα δεν ενισχύθηκε εγκαίρως. Σας λέω πως για να μπορέσεις να φέρεις παίκτες με καλό βιογραφικό στην Κύπρο μήνα Ιούνιο, δεν είναι εύκολο. Σαφώς και θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους, είμαστε όμως σε θέση να είμαστε τυπικοί στο οικονομικό; Δεν είναι δικαιολογία, όμως είναι πραγματικότητα. Δεν είναι εύκολο να φέρουμε παίκτες στην Κύπρο τόσο νωρίς. Οι ποδοσφαιριστές που θέλουμε να έχουμε είναι να είναι παιδιά που θα σεβαστούν το συμβόλαιο τους, να είναι value for money. “

Autoremarketing

Bet on Alfa