ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημήτρη σε 22 ημέρες….

Δημήτρη σε 22 ημέρες….

Ο Δημήτρης Χριστοφή ήταν το όνομα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην περσινή μεταγραφική περίοδο. Ήταν ο άνθρωπος για τον οποίο κινητοποιήθηκε ολόκληρο το ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ οικοδόμημα για να τον φέρει πίσω στην ομάδα μας. Με πολλές θυσίες  η επιθυμία τόσο του ίδιου του ποδοσφαιριστή όσο και του πράσινου λαού έγινε πραγματικότητα. Ο Τζίμης επέστρεψε και φόρεσε μετά από δύο χρόνια την πράσινη φανέλα.

Bet on Alfa

Τον  αρχικό ενθουσιασμό  διαδέχτηκε έντονος προβληματισμός αφού ο Δημήτρης στην πορεία διαφάνηκε ότι κουβαλά μαζί του ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού το οποίο δεν του επέτρεψε ουσιαστικά την περσινή σεζόν να βοηθήσει την ομάδα.

Φέτος ο Δημήτρης ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της ομάδας μας και παρόλο το πρόβλημα του που προέκυψε στον πρώτο αγώνα με την Μπάναντς στην Αρμενία, τώρα είναι εντελώς καλά. Σε πρόσφατη του συνέντευξη μάλιστα δήλωσε υποχρεωμένος να προσφέρει στην ομάδα μας φέτος όλα αυτά που δεν μπόρεσε πέρσι.

Εμείς θα πούμε στο Δημήτρη ότι τον περιμένουμε…Σε 22 ημέρες ξεκινά το νέο πρωτάθλημα και τον έχουμε ανάγκη. Έχει να δώσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος!

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa